Meteen naar de inhoud

De beste aanbieding vergelijken voor antivirus software, beveiligingssoftware, computer beveiliging software, internet beveiliging software en online security in oktober 2021.

Antivirus vergelijken? Computer beveiliging software en internet beveiliging software vergelijken? Of op zoek naar een Firewall en Malware bescherming? We gaan antivirus software vergelijken en beoordelen om je te helpen bij het kiezen. Zo kun je gerust een antivirus kopen en de beste beveiligingssoftware en het beste antivirus programma op een rij zien. Computer beveiliging software en internet beveiliging software vergelijken we in één vergelijker.

 Koop Antivirus software, beveiligingssoftware voor computer en beveiligingssoftware voor internet voor allround bescherming.

De-beste-aanbieding-vergelijken-voor-antivirus-software-beveiligingssoftware-computer-beveiliging-software-internet-beveiliging-software-online-security-in-2020
De beste aanbieding vergelijken voor antivirus software, beveiligingssoftware, computer beveiliging software, internet beveiliging software, online security in 2020.

Wat is de beste beveiligingssoftware?

Wij identificeren verschillende beveiligingssoftware pakketten die we zeker aanbevelen waaronder suites voor meerdere apparaten, pakketten en instapniveaus. Als je op zoek bent naar een pakket die de basis dekt zonder in de weg te zitten zijn Bitdefender Internet Security en Kaspersky Internet Security onze winnaars. In het grootste pakket gaat de keuze naar Bitdefender Total Security met meer functies dan je zich kunt voorstellen.

Kaspersky Total Security

De beste antivirus bescherming in het algemeen.

Bevat: Diefstalbeveiliging, back-upsoftware, firewall,game modus, beveiligde browser, ouderlijk toezicht, wachtwoordbeheer, ransomware terugdraaien, webcam bescherming, virtueel toetsenbord, VPN, beperkte upsell en Wi-Fi-scanner.

Voordelen: Bijna perfecte malware bescherming back-upsoftware, uitgebreid ouderlijk toezicht, onbeperkt wachtwoordbeheer, tweefactorauthenticatie voor online account. Nadelen: grote impact op je computer tijdens volledige scans, beperkt gebruik van VPN-gegevens, tenzij je extra betaalt.

De Windows-producten van Kaspersky hebben uitstekende malware detectie en een matige impact op de systeemprestatie wat twee belangrijkste criteria zijn.

Het instapprogramma Kaspersky Anti-Virus heeft speciale bescherming tegen ransomware, een virtueel toetsenbord en een handig online accountl. Maar op dit niveau wordt het verslagen door Bitdefender Antivirus Plus, dat nog meer functies heeft.

Kaspersky Internet Security is onze eerste keuze onder de medium-pakketten. Het heeft fatsoenlijk ouderlijk toezicht, een veilige browser, antidiefstalbeveiliging voor laptops, webcam bescherming en een VPN-client voor beperkt gebruik die wordt geactiveerd wanneer u verbinding maakt met een open Wi-Fi-netwerk. Het bevat ook software voor macOS, Android en iOS.

De premium antivirus software, Kaspersky Total Security, voegt back-upsoftware, bestandscodering, een bestandsvernietiging en een onbeperkte wachtwoordbeheerder toe. We vinden dat dit de beste antivirussoftware is die je kunt kopen.

Bitdefender Antivirus Plus

De meest voordelige antivirus software die momenteel beschikbaar is. Bevat game modus, beveiligde browser, wachtwoordbeheer, ransomware terugdraaien, virtueel toetsenbord, beperkte upsell en Wi-Fi-scanner. Zeer goede malware bescherming, prestatieverlies is klein met snelle scans en bevat veel nuttige extra functies.

Bitdefender Antivirus Plus is onze eerste keuze onder antivirus producten op instapniveau. Het heeft zeer goede scores voor malware detectie en een zeer lichte impact op de systeemprestaties tijdens scans.

Het biedt ook de meeste waarde met een onbeperkte wachtwoordbeheerd, een beveiligde browser, een Wi-Fi-netwerkscanner, bestandsvernietiging, bescherming tegen versleutelde ransomware en Bitdefender’s nieuwe webprivacy-software. Het kan scans stoppen als je een computerspel speelt.

Het middelgrote Bitdefender Internet Security voegt ouderlijk toezicht, bestandscodering, webcambescherming en een tweerichtingsfirewall toe, terwijl Bitdefender Total Security het aanbod aanvult met een anti diefstalfunctie voor laptops, een systeemoptimalisatie en licenties voor Bitdefender Antivirus voor Mac en Bitdefender Mobiele beveiliging voor Android.

Een nieuw product, Bitdefender Premium Security, is in feite Total Security met onbeperkt VPN-gebruik en prioritaire technische ondersteuning. (De andere programma’s beperken u tot 200 MB Bitdefender VPN-gebruik per dag.) Maar de beste deal is het Bitdefender Family Pack, dat Total Security op maximaal 15 apparaten plaatst voor (vaak met korting).

Bitdefender Internet Security

Voordelen: uitstekende scores in onafhankelijke tests. Meerlaagse bescherming tegen ransomware. Inclusief VPN. Ouderlijk toezicht met volledige functionaliteit. Bestandsversleuteling. Webcam-beveiliging. Veel extra functionaliteiten. Nadelen: voor onbeperkte VPN-toegang is een apart abonnement vereist. Ouderlijk toezicht voor iOS niet volledig functioneel.

Bitdefender Internet Security krijgt VPN-bescherming en alle andere beveiligingsfuncties van het uitstekende antivirus programma van het bedrijf. Daarnaast voegt Bitdefender webcam beveiliging, ouderlijk toezicht en meer toe.

Bitdefender Total Security

Voordelen: bekroonde antivirus. Veel extra functionaliteiten waaronder bescherming tegen VPN en ransomware. Premium Parental Control detecteert cyberpesten. Antidiefstal voor Windows, Android en iOS. Optimalisatie voor Windows. Nadelen: beperkte iOS-ondersteuning. Premium ouderlijk toezicht kost extra.

Als je alle denkbare beveiligingscomponenten in één goed geïntegreerd pakket wilt plus een enorm aanbod aan nuttige extra functionaliteiten en platformonafhankelijke bescherming dan is Bitdefender’s Total Security aan te raden.

G-Data

Voordelen zijn: Uitstekende scores in onze praktische test om malware te blokkeren, back-up naar cloudopslag, basic firewall, iclusief bestand vernietiger. Nadelen zijn: Middelmatige scores van testbureaus, minder effectief ouderlijk toezicht, back-up systeem is complex.

Zoals je kunt zien in het bedrijfslogo: “Trust in German Sicherheit” (beveiliging). Het is aan jou of jouw besluit het bedrijf te vertrouwen maar het biedt al decennia lang zekerheid. G Data Internet Security bevat alle functies die je van een suite mag verwachten: antivirus, firewall, ouderlijk toezicht, spamfilters en meer. Dat gezegd hebbende, de kwaliteit van de componenten omvat een behoorlijk bereik, van zeer goed tot slecht en zijn de afgelopen jaren niet merkbaar verbeterd.

Elke PC heeft antivirus bescherming nodig. Zonder bescherming door een antivirusprogramma kan malware jouw data stelen, jouw online bankrekeningen leeghalen of jouw computer gijzelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een antivirusprogramma is één soort bescherming. Antivirus software beveiligt jouw gebruik niet zoals een VPN dat doet. Een antivirus programma kan hackaanvallen niet afweren zoals een firewall dat kan. Voor allround, volledige beveiliging en privacybescherming wilt je een geïntegreerd beveiligingspakket, een totaal pakket aan beveiligingssoftware. Een hele beveiligingssoftware pakket is beter dan mogelijk niet samenwerkende losse programma’s en het is in combinatie met een antivirus aanbieding dus ook goedkoper.

De beste beveiligingsbedrijven op het gebied van online security bieden de beste beveiligingssoftware pakketten die een verscheidenheid aan functies integreren. Sommigen houden vast aan de basis terwijl anderen handige extra’s erbij doen van VPN tot online back-up tot speciale bescherming tegen ransomware. Bekijk onze vergelijking van beveiligingssoftware en selecteer er een met de functies die je nodig hebt. We hebben bijna vele verschillende aanbieders beoordeeld en een verzameling van de beste geïdentificeerd. Het betreft van eenvoudige antivirus software op instapniveau tot hele beste beveiligingssoftware pakketten. Op deze pagina worden de beste beveiligingssoftware vergeleken en geëvalueerd  om te bepalen welke de beste beveiligingssoftware is.

Basis- en geavanceerde beveiligingssoftware

De meeste beveiligingsbedrijven bieden ten minste drie niveaus van beveiligingsproducten. Een zelfstandig antivirusprogramma, een pakket beveiligingssoftware op instapniveau en een geavanceerd beveiligingssoftware pakket met extra functies. De meeste pakketten op instapniveau bevatten antivirus, firewall, antispam en ouderlijk toezicht. De geavanceerde pakketten voegen doorgaans een back-upcomponent of andere hulpprogramma’s toe zoals wachtwoordbeheer, een VPN of andere extra’s.

Wanneer er een nieuw product uitkomt beginnen we met het beoordelen van de antivirus software. In onze vergelijking op instapniveau vatten we de resultaten van de antivirus programma’s samen en gaan we dieper in op de pakket-specifieke functies. En voor de geavanceerde beveiligingsprogramma’s concentreren we ons op de geavanceerde functies in vergelijking met de pakketten op. Jouw keuze voor een basis- of geavanceerde beveiligingssoftware hangt volledig af van de functies die jij belangrijk vindt.

De aanbiedingen die we hier hebben verzameld zijn bedoeld om de consument een weloverwogen keuze te laten maken tussen de beste aanbieding voor antivirus software, beveiligingssoftware, computer beveiliging software, internet beveiliging en software voor online security. Je kunt ze allemaal in een klein bedrijf gebruiken maar naarmate jouw bedrijf groeit moet je mogelijk overschakelen naar een geavanceerder pakket. Met dit type service kan je de beveiliging van alle computers van het bedrijf bewaken en beheren.

Bestrijding van malware, adware en spyware

Malware bescherming is de kern van beveiligingssoftware. Zonder een antivirus programma is er geen beveiligingssoftware pakket. Je wilt natuurlijk een suite waarvan het antivirus programma effectief is. Bij het evalueren van een antivirusprogramma zoek je naar hoge cijfers van de onafhankelijke vergelijkingswebsites voor antivirusprogramma’s. Het feit dat de vergelijkingswebsite een product belangrijk genoeg vinden om te vergelijken is een blijk van vertrouwen. De allerbeste antivirus software krijg hoge beoordelingen van veel vergelijkingswebsites.

Voor één vergelijking gebruikt men een relatief statische set malware-samples die één keer per jaar wordt vervangen. Men zal merken hoe het antivirus programma reageert wanneer de malware geactiveerd wordt en dan beoordelen ze hoe goed de antivirus software beschermt. Ook probeert men kwaadaardige bestanden te downloaden van URL’s die niet ouder zijn dan een paar dagen. 

Firewall vergelijking

Een persoonlijke firewall biedt bescherming op twee fronten. Enerzijds controleert het al het netwerkverkeer om ongepaste toegang van buiten het netwerk te voorkomen. Aan de andere kant houdt het de actieve applicaties in de gaten om ervoor te zorgen dat ze jouw netwerkverbinding niet misbruiken. De ingebouwde Windows Firewall verwerkt het bewakingsverkeer maar omvat geen programmabeheer. Een paar beveiligingssoftware aanbieders slaan de firewall over in de veronderstelling dat de Windows Firewall al de meest essentiële firewall-taken uitvoert.

Het laatste dat je wilt is een firewall die je bestookt met onbegrijpelijke vragen over online activiteiten. Moderne firewalls verminderen deze vragen door automatisch machtigingen voor bekende programma’s te configureren. De allerbeste werken ook met onbekende programma’s door ze nauwlettend te volgen op signalen van ongepaste netwerkactiviteit en ander verdacht gedrag.

Spamberichten

Tegenwoordig zien de meesten van ons bijna nooit spam berichten in onze inbox omdat onze e-mailproviders ze eruit filteren. Als je deze service niet van jouw provider krijgt kan het moeilijk zijn om jouw normale e-mails te vinden te midden van alle spam.

Als jouw provider spam niet onderdrukt is het slim om softwarepakket te kiezen waarin spamfiltering is ingebouwd. Zoek er een die is geïntegreerd met jouw e-mailclient. 

Phishing en privacybescherming

De beste antivirus software ter wereld kan je niet helpen als iemand met slechte intenties je misleidt om je je data weg te laten geven. Phishing-sites doen zich voor als websites van banken, veilingen en bijvoorbeeld online datingsites. Wanneer je echter jouw gebruikersnaam en wachtwoord invoert wordt je account gehackt. Sommige hackers zullen jouw inloggegevens doorgeven aan de echte site om argwaan te voorkomen. Neem phishing-bescherming tegen dit soort praktijken.

Consumenten beschermen van phishing-sites helpt de privacy te beschermen maar dat is niet de enige manier waarop beveiligingssoftware jouw privégegevens beschermt. Sommige pakketten bieden specifieke bescherming voor gevoelige gegevens zoals van creditcards, bankrekeningen etc. Elke poging om gevoelige gegevens vanaf jouw computer te verzenden stelt een alarm in. Andere anti-spyware technieken zijn onder meer het verijdelen van keyloggers het voorkomen van misbruik van de webcam en het leveren van een browser waarmee je online bankieren kunt doen in een omgeving die geïsoleerd is van andere processen.

Hoe zit het met ouderlijk toezicht?

Niet iedereen heeft kinderen en niet elke ouder voelt zich op zijn gemak bij het controleren van het computergebruik van hun kinderen. Als ouderlijk toezicht aanwezig is moet het echter goed werken.

Het blokkeren van ongepaste websites en het controleren hoeveel tijd het kind op internet (of op de computer) doorbrengt zijn de kerncomponenten van een systeem voor ouderlijk toezicht. Sommige software voegen geavanceerde functies toe zoals instant message monitoring het beperken van games en het volgen van de locatie van het kind. 

VPN beschermt 

Lokale antivirus- en beveiligingssoftware beschermen je gegevens en documenten maar hun bescherming strekt zich niet uit tot jouw internetactiviteiten. Een virtueel particulier netwerk (VPN) beveiligt internetverkeer en kan ook dienen om het daadwerkelijke IP-adres of de locatie te verbergen. De meeste VPN-bedrijven hebben slechts één product maar sommige beveiligingssoftware-bedrijven zijn in VPN gestapt.

Meestal krijgt je echter geen volledige VPN-bescherming als onderdeel van de software. Sommige installeren een gratis versie of een gratis proefversie. Anderen bieden een link waarmee je zich online kunt abonneren. Norton 360 en McAfee Total Protection zijn zeldzame uitzonderingen waarbij beide een VPN bieden zonder gedoe.

Hulpprogramma’s voor back-up en optimalisatie

Een back-up hebben van al jouw bestanden is altijd goed. Zelfs als je computer kapot is kun je nog steeds alles herstellen vanaf een back-up. Sommige bedrijven reserveren een back-up in hun totaalpakket terwijl anderen het opnemen in het instappakket. De back-up mogelijkheden enorm variëren dus let op. Sommige bedrijven geven niets dat je niet gratis kunt krijgen van iDrive of een andere online back-upservice. In het hogere segment krijgt je mogelijk 20 GB of meer online opslagruimte die wordt gehost door het bedrijf waarbij je ook  lokale back-ups kunt maken.

Macbook-, Android- en iOS-beveiliging

Windows is nog steeds veelvuldig aanwezig op de desktop er zijn ook veel Apple Macbooks. Totaalpakketten kunnen voor meerdere apparaten geschikt zijn een enkele bron van bescherming voor al uw apparaten. Meestal krijg je niet zoveel functies op macOS. In feite bieden de meeste bedrijven een Mac-antivirus programma aan. Maak gebruik van de mogelijkheid om uw Macbooks te beschermen. Ze zijn niet volledig weerbaar voor malware.

Android-apparaten zijn erg populair en het Android OS is niet beschermd zoals iOS. Zelfs als je geen app installeert of je smartphonet jailbreakt kunt je nog steeds worden getroffen door virussen, ransomware en Android-malware. Slimme consumenten beschermen hun apparaten met een Android-antivirus. De beste antivirusprogramma’s voor Android bevatten anti diefstal functies zoals de mogelijkheid om een ​​verloren of gestolen apparaat te lokaliseren, vergrendelen of te wissen. 

Wat iPhones en andere iOS-apparaten betreft is de ingebouwde beveiliging van Apple het goed tegen malware met ingebouwde antivirus programma’s. Gezien de beveiliging van het iOS heeft het zelden zin om een ​​van jouw licenties te besteden aan het installeren van bescherming op een iPhone.