Meteen naar de inhoud

Het beste en goedkoopste Auto Abonnement van dit moment.

Hoe je auto kan rijden zonder een auto te bezitten.

In ruil voor het betalen van een maandelijks bedrag geeft een auto abonnement je flexibele toegang tot een voertuig of wagenpark. Hoewel het gebruik van een dienst prijzig kan zijn kan het het goedkoopste auto abonnement een goede optie zijn als je de last van het bezitten of leasen van een auto wilt vermijden. De prijs van de service dekt zaken als onderhoud en verzekering en elk auto abonnement biedt verschillende plannen en voordelen om aan verschillende behoeften te voldoen. Bekijk overigens ook ANWB Private Lease hier.

De beste auto abonnementsdiensten zijn betaalbaar, bieden verschillende abonnementen, zijn overal verkrijgbaar en hebben een grote selectie auto’s om uit te kiezen. Lees verder om erachter te komen welke het beste voor jou werkt.

Auto abonnement: Hoe je auto kan rijden zonder een auto te bezitten.
In ruil voor het betalen van een maandelijks bedrag geeft het goedkoopste auto abonnement je flexibele toegang tot een voertuig of wagenpark. Hoewel het gebruik van een dienst prijzig kan zijn kan het een goede optie zijn als je de last van het bezitten of leasen van een auto wilt vermijden. De prijs van de service dekt zaken als onderhoud en verzekering en elk auto abonnement biedt verschillende plannen en voordelen om aan verschillende behoeften te voldoen.
Hoe je auto kan rijden zonder een auto te bezitten.
In ruil voor het betalen van een maandelijks bedrag geeft het goedkoopste auto abonnement je flexibele toegang tot een voertuig of wagenpark. Hoewel het gebruik van een dienst prijzig kan zijn kan het een goede optie zijn als je de last van het bezitten of leasen van een auto wilt vermijden. De prijs van de service dekt zaken als onderhoud en verzekering en elk auto abonnement biedt verschillende plannen en voordelen om aan verschillende behoeften te voldoen.

Wat is een auto abonnement?

Een auto abonnement is een flexibel alternatief voor het bezitten of leasen van een auto. Voor een maandelijks bedrag of per kilometer heb je toegang tot wielen, inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp. Je hoeft alleen maar gas in het voertuig te tanken en te rijden. Abonnementsvoorwaarden zijn korter dan die van een lease- of autolening, zodat je regelmatig van auto kunt wisselen of er helemaal niet meer van kunt wisselen. Bekijk overigens ook ANWB Private Lease hier.

Wie moet een auto abonnement gebruiken?

Een auto abonnement is iets voor je als je:

  • Moet soms rijden, maar niet vaak genoeg om te kopen of te leasen
  • Moet regelmatig rijden, maar wil niet te maken hebben met verzekeringen, onderhoud, papierwerk, etc. 
  • In korte tijd een verscheidenheid aan verschillende auto’s willen ervaren

Hoe verschilt een auto abonnement van ritten? 

Wanneer je gebruikmaakt van een reisdienst, vertrouw je op een vreemde om je op te halen in hun persoonlijke auto. Wanneer je een auto abonnement aanschaft, hoeft je niet op een rit te wachten. Er staat al een auto op jouw oprit, klaar wanneer je moet reizen.

Wat zijn de verschillende soorten auto abonnementen?

Er zijn verschillende soorten auto abonnementen. Ze kunnen afkomstig zijn van een specifieke autofabrikant, een verhuurbedrijf of een particulier bedrijf dat nieuw is op de markt. Abonnementen kunnen van maand tot maand zijn of maandenlang worden verlengd. Plannen kunnen per maand of mijl in rekening worden gebracht. Bekijk overigens ook ANWB Private Lease hier.

Wat kost een auto abonnement?

De kosten van een auto abonnement kunnen sterk variëren, afhankelijk van de inbegrepen voertuigen en de aangeboden voordelen. Als je niet veel rijdt en kiest voor een basisabonnement per kilometer, kunt je slechts een paar honderd dollar per maand betalen. Maar als je met een luxe optie gaat en meer kilometers rijdt, zou je een paar duizend per maand kunnen uitgeven. Bekijk overigens ook ANWB Lease hier.

Hoe we de beste en goedkoopste auto abonnementen hebben gekozen

We hebben verschillende auto abonnementsdiensten onder de loep genomen voordat we onze vijf topkeuzes kozen. We hebben elke service zorgvuldig beoordeeld op de aangeboden voordelen, de geboden klantenondersteuning en de kosten. Hoewel geografische beperkingen vaak voorkomen omdat auto abonnementen relatief nieuw zijn, hebben we ook rekening gehouden met de beschikbaarheid van services.

Al onze topkeuzes bieden meerdere serviceplannen tegen concurrerende prijzen, bieden een verscheidenheid aan voertuigen om uit te kiezen en bieden je extra’s zoals pechhulp en verzekeringsdekking. Bekijk overigens ook ANWB Lease hier.

Meer auto, minder gedoe

Levens veranderen. En het is moeilijk om precies te weten waar je volgend jaar zult zijn, laat staan ​​over vijf jaar. jouw auto moet je vrijheid geven, niet wegnemen. Volvo Care geeft de vrijheid terug in het hebben van een auto.

Koop nu de auto die je wilt. Er zijn geen langetermijncontracten, alleen een eenvoudig maandelijks auto abonnement dat je kunt wijzigen, starten of stoppen wanneer het leven je naar een nieuwe bestemming brengt. Minder inzet en geen gedoe.

Met Volvo Care hoef je je geen zorgen te maken dat je vastzit aan een deal die in het begin goed leek, maar pas maanden later je stijl verkrampt. Waarom zou je jaar na jaar dezelfde betalingen voor jouw auto moeten betalen, terwijl de waarde ervan steeds daalt? En waarom zou jouw auto, de op een na grootste financiële verplichting in het leven van de meeste mensen, jouw levensstijl beperken omdat hij zo inflexibel is? Bekijk overigens ook ANWB Lease hier.

Uw auto moet je vrijheid geven, niet wegnemen.

Krijg meer auto met minder inzet met een Volvo Care abonnement. Heb meer vrijheid om de auto te kiezen die je bestuurt, hoeveel het kost en zelfs de flexibiliteit om een ​​tijdje te stoppen om wat geld te besparen of terwijl je op een avontuur in het buitenland gaat. Een auto abonnement bij Volvo Care geeft je de vrijheid om te kiezen.

Beter dan een auto te moeten kopen

Volvo Care is een kosteneffectieve manier om snel met een nieuwe of gebruikte auto de weg op te gaan. In vergelijking met een lening of lease zijn er geen hoge kosten vooraf, dus je krijgt de vrijheid om zonder gedoe onderweg te zijn.

Vergeet de doorlopende betalingen op de lange termijn wanneer je een auto koopt. Volvo Care geeft je de vrijheid om een ​​eenvoudig maandelijks bedrag te betalen en op te zeggen met een opzegtermijn van 30 dagen. Geef in plaats daarvan jouw geld uit aan de dingen waar je van houdt.

Wanneer je een auto koopt, kan dit een zenuwslopende, intimiderende en verwarrende ervaring zijn. De druk om ingewikkelde overeenkomsten te ondertekenen, waardoor je jarenlang aan doorlopende betalingen moet voldoen, is enorm. Tegelijkertijd probeert je ervoor te zorgen dat je een auto koopt die bij u, jouw gezin en jouw toekomstige levensstijl past – dit is de auto waarin je waarschijnlijk de komende 5 jaar zult rijden. Wie weet wat het leven naar je toe zal gooien? Hoe kan van je worden verwacht dat je een auto koopt als je je zo lang moet vastleggen? Het goede nieuws is dat je er niet meer over na hoeft te denken. Met Volvo Care hoef je nooit meer een auto te kopen.

Een Volvo Care abonnement betekent geen financierings-, lease- of vooruitbetaalde kosten. Dat betekent geen verkooptactieken onder hoge druk die je ertoe aanzetten om een ​​auto mee naar huis te nemen, geen ingewikkelde financierings- of leasecontracten en geen vaste bedragen.

Het betekent ook dat je kunt starten, veranderen of stoppen wanneer het leven verandert. Dat kun je niet doen als je een auto koopt! Als je ervoor kiest om het abonnement te pauzeren, kunt je de auto teruggeven en heeft je verder geen kosten. Stel je voor wat je zou kunnen doen met het geld dat je bespaart door een paar maanden niet voor de auto te betalen!

En in tegenstelling tot wanneer je een auto koopt, omvat een auto abonnement bij Volvo Care alles behalve brandstof en tol. Wij vervangen banden, organiseren reparaties en onderhoud en je hoeft nooit meer te zoeken naar de beste verzekeringsovereenkomst ooit. Dat is de vrijheid en flexibiliteit die je krijgt via een auto abonnement bij Volvo Care die je mist als je een auto koopt.

Een rit die bij je past

Na een paar jaar in één auto te hebben gezeten, is het normaal om van een nieuwe te dromen. Zou het niet geweldig zijn om in een nieuwe auto te rijden wanneer je dat wilt?

Volvo Care betekent de keuze uit auto’s. Het is een andere auto wanneer je hem wilt: een Mazda doordeweeks en misschien een Mercedes-Benz in het weekend. Kies uit meer dan 13 merken, van economy tot luxe, van hatchback tot SUV, passend bij jouw sfeer.

Volvo Care voor het gezin

Gezinnen krijgen het beste van alle werelden met een auto abonnement. Laten we eerlijk zijn, het kiezen van een gezinsauto kan een testtijd zijn. Papa begint naar iets sportiefs te kijken en de kinderen HEBBEN schermen NODIG achterin, op welk moment mama verstandig tussenkomt met wat praktisch nadenken over veiligheid en ruimte. De auto die je koopt, laat iedereen net iets minder dan tevreden achter. Cue driftbuien … en dat is gewoon papa! Het is onmogelijk om alle vakjes aan te vinken, vooral niet als je het komende half decennium of langer in de ene auto zit. Die toezegging is moeilijk te maken als je moet bedenken of je gezin zal groeien, hoe je vakantie-roadtrips moet aanpakken en alle bijbehorende kosten, zoals brandstofverbruik en slijtage. En wat een drukke familie heeft de tijd om te gaan met de extra last van verzekerings- en registratiepapier, bovenop het laten onderhouden van de auto … dat klopt, geen familie ooit!

Met een gezinsauto abonnement bij Volvo Care heb je keuze en vrijheid. Pas jouw auto aan jouw plannen aan. Geef iedereen de auto die ze willen … soms! Rijd een verstandige auto om een ​​tijdje geld te besparen, upgrade naar een SUV voor de strandvakantie en schakel dan over naar een mensen verhuizer wanneer de uitgebreide familie de stad aandoet. Een auto van Volvo Care kan elke auto zijn die je wilt dat hij is wanneer je hem nodig hebt.

Zorgeloos rijden met Volvo Care

Werk je nog steeds aan je plannen voor de toekomst? Met Volvo Care hoef je je nu niet te binden. Met een auto abonnement krijgt je vandaag de auto die je wilt, zonder jarenlange aflossingen, verrassende reparatiekosten of stijgende verzekeringskosten. Je hebt ook geen enorme som geld nodig om een ​​auto te kopen. je hoeft vandaag geen beslissing te nemen over jouw toekomstige auto. Kies vandaag en in de toekomst de auto die precies bij jouw wensen past. Stap over op de auto die op dat moment precies bij je past. je kunt ervoor kiezen jouw abonnement te wijzigen of te pauzeren wanneer er iets nieuws opduikt, waardoor je de vrijheid heeft om te besparen of jouw geld te besteden aan de dingen die nu belangrijk voor je zijn.

Volvo Care wanneer je net verhuisd bent

Het goedkoopste auto abonnement is de perfecte optie voor mensen die vanuit de Interstate of het buitenland zijn verhuisd. Het is veel eenvoudiger om bij Volvo Care in een auto te stappen, omdat er geen lease- of financieringsovereenkomsten zijn en je ook niet veel geld hoeft te zoeken om een ​​auto te kopen. je zult het druk hebben met het maken van nieuwe vrienden, het verkennen van jouw nieuwe buitenwijk, het uitzoeken van de beste manier om naar jouw werk te reizen en het vinden van nieuwe dingen om te doen in het weekend. Met zoveel verandering waarom gedwongen worden om een ​​langetermijn beslissing over een auto te nemen. Start een Volvo Care abonnement en krijg de kans om een ​​paar verschillende auto’s uit te proberen om te zien welke het beste bij jouw levensstijl past. Misschien wilt je een auto voor de zomer en een andere auto voor de winter. Bij Volvo Care is de keuze aan jou.

Het goedkoopste Auto abonnement is makkelijk 

Het zou makkelijk moeten zijn. Maar het bezit van een auto kan een enorme pijn zijn. Het is nu gemakkelijker dan ooit om de weg op te gaan en daar zo lang te blijven als je wilt, zonder gedoe.

Kies gewoon jouw auto, verifieer jouw persoonlijke gegevens, betaal en je bent klaar. Het betekent dat je vandaag kunt deelnemen en morgen kunt rijden. En met registratie, onderhoud, verzekering en service inbegrepen, hoeft je je nergens zorgen over te maken behalve de weg voor u. Minder drama’s, meer autorijden.

Laten we eerlijk zijn, het bezit van een auto is een enorme last. Eerst moet je er een vinden waarvan je hoopt dat het de komende vijf jaar aan je behoeften voldoet en dan het geld vinden of financiering of een lening regelen en dan zijn er de papieren, tijd- en rekeningen, net als je ze niet nodig hebt. Maar het hoeft niet zo te zijn. Nu is er een gemakkelijkere manier.

Een auto abonnement neemt de pijn weg van het kopen en bezitten van een auto. Een auto abonnement bij Volvo Care is de eenvoud zelve. je kiest de auto waarmee je nu wilt rijden, abonneert je en rijdt. Er is één periodieke betaling voor het auto abonnement, die je dekt voor registratie, verzekering en onderhoud. je hoeft nooit meer de tijd te nemen om met een van deze problemen om te gaan.

Het kan zijn dat er momenten zijn waarop het leven verandert, en dat een verandering van auto zou helpen. Volvo Care maakt dat gemakkelijk. Met jouw goedkoopste auto abonnement heeft je toegang tot een breed scala aan merken en modellen, waar je indien nodig tussen kunt schakelen. Een auto abonnement bij Volvo Care maakt toegang tot een auto snel, eenvoudig en gemakkelijk.

Hoe verhoudt het goedkoopste auto abonnement zich tot leasen?

Het kopen en bezitten van een auto staat tegenwoordig niet bij iedereen op de agenda – en er zijn een paar redenen waarom. Meestal is dat omdat mensen niet het geld hebben om de auto die ze nodig hebben van tevoren te betalen, omdat ze liever hun geld sparen voor ervaringen in plaats van materiële goederen, of omdat ze gewoon niet houden van de last van eigendom en alle verantwoordelijkheid die komt erbij.

Dus als dit klinkt zoals jij, dan ben je waarschijnlijk druk bezig geweest met het onderzoeken van alle manieren waarop je toegang hebt tot je auto naar keuze – Aanmelden voor een autolease is van oudsher een populaire manier om een ​​auto te financieren, niet in de laatste plaats omdat de maandelijkse betalingen goedkoper kunnen worden gemaakt dan de aflossingen op een daadwerkelijke autolening.

Maar zelfs bij auto lease overeenkomsten moet je beslissen welk type lease het beste bij jou past. Als je je auto bijvoorbeeld meer dan 50% van de tijd voor werk gebruikt, kom je mogelijk in aanmerking voor een vernieuwde lease die door uw werkgever wordt betaald uit uw inkomen vóór belasting. Als alternatief kijk je waarschijnlijk naar een persoonlijke leaseovereenkomst waarbij je maandelijkse termijnen aan de financier betaalt. De typische inflexibiliteit van leasevoorwaarden betekent ook dat ze steeds minder populair worden bij Gen Y en Gen Z.

Gelukkig bieden auto-abonnementsservices bestuurders een andere optie. In plaats van het gedoe met het bepalen van het juiste type lease- en onderhandelingsvoorwaarden, kan het ondertekenen van het goedkoopste auto abonnement je onmiddellijk toegang geven tot jouw ideale auto met een all-inclusive tariefplan dat het beste bij jou past en de flexibiliteit waarnaar je op zoek bent. .