Meteen naar de inhoud

De 60 meest gestelde vragen en FAQ’s over de Apple iPhone: antwoorden op al jouw vragen.

We beginnen met nieuwe vragen en antwoorden over de Apple iPhone, gevolgd door de 60 meest gestelde vragen.

De 60 meest gestelde vragen en FAQ’s over de Apple iPhone: antwoorden op al jouw vragen.

Is een iPhone goedkoper met abonnement?

Het is vaak mogelijk om een iPhone goedkoper te krijgen als je een abonnement afsluit. Hiermee betaal je in termijnen voor de telefoon, in plaats van de volledige prijs in één keer. Dit is echter afhankelijk van de aanbieder.

Wat is de beste tijd om een iPhone te kopen?

De beste tijd om een iPhone te kopen is vaak tijdens de aankondiging van een nieuw model, omdat oudere modellen dan vaak in prijs zullen dalen. Het is echter aan te raden om te wachten tot de nieuwe modellen beschikbaar zijn voordat je een beslissing neemt, omdat er mogelijk betere opties beschikbaar zijn.

Welke iPhone maakt de mooiste foto’s?

Dit is subjectief en afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Veel mensen zijn tevreden met de camera’s van de iPhone Pro modellen, terwijl anderen wellicht een ander merk of model prefereren.

Welke iPhone moet ik kopen in 2023?

Dit is afhankelijk van persoonlijke voorkeur en verwachtingen. Het is aan te raden om te wachten tot de nieuwe modellen beschikbaar zijn voordat je een beslissing neemt, omdat er mogelijk betere opties beschikbaar zijn.

Welke iPhone gaat het langst mee?

Veel mensen vinden dat de iPhone Pro modellen het langst meegaan vanwege hun krachtige prestaties en geavanceerde functies.

Hoe lang doe je gemiddeld met een iPhone?

Dit is afhankelijk van hoe vaak je de telefoon gebruikt en hoeveel apps je erop hebt geïnstalleerd. In het algemeen kan een iPhone tussen de 2-3 jaar meegaan voordat je overweegt om een nieuwe te kopen.

Welke iPhone is het populairst?

Het populairste iPhone model varieert afhankelijk van de tijd en de recente lanceringen. Het is veilig om te zeggen dat de iPhone Pro modellen vaak populair zijn vanwege hun geavanceerde functies en prestaties.

Wat is slecht voor je iPhone batterij?

Slecht voor de batterij van je iPhone zijn onder andere het verwarmen van de telefoon, het gebruik van veel apps tegelijkertijd, het gebruik van de telefoon terwijl deze op de oplader is aangesloten, en de telefoon blootstellen aan extreem warm of koud weer.

Is iPhone beter dan Android? 

Dit is een subjectieve vraag en afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Veel mensen zijn tevreden met hun iPhone, terwijl anderen wellicht liever een Android-telefoon zouden kiezen vanwege de grotere keuze aan modellen en de meer open systeemarchitectuur.

Is het slecht om je telefoon vaak op te laden? 

Het is niet noodzakelijk slecht om je telefoon vaak op te laden, maar het is wel aan te raden om de telefoon niet te laten ontladen tot bijna leeg voordat je hem oplaadt. Dit kan de levensduur van de batterij verkorten.

Hoe vaak moet je je iPhone opladen? 

Dit is afhankelijk van hoe vaak je de telefoon gebruikt en hoeveel apps je erop hebt geïnstalleerd. Een gemiddelde gebruiker zou de telefoon een of twee keer per dag moeten opladen.

Hoe zorg je dat je iPhone batterij langer meegaat? 

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om de batterijduur van je iPhone te verlengen. Dit zijn onder andere het verminderen van de helderheid van het scherm, het afsluiten van apps die niet worden gebruikt, het wijzigen van de prestatie-instellingen en het regelmatig updaten van de software.

De 60 meest gestelde Apple iPhone vragen:

 1. Hoe kan ik mijn iPhone updaten naar de nieuwste softwareversie?
 • Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update. Hier kun je controleren of er een update beschikbaar is en deze installeren.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone opschonen en sneller maken?
 • Ga naar Instellingen > Algemeen > Opschonen en Gebruik. Hier kun je onnodige apps verwijderen, foto’s en video’s verwijderen en een harde reset uitvoeren.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone vergrendelen met Touch ID?
 • Ga naar Instellingen > Touch ID & Code. Hier kun je Touch ID inschakelen en je vingerafdruk registreren.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone terugzetten naar de fabrieksinstellingen?
 • Ga naar Instellingen > Algemeen > Reset. Hier kun je de optie “Wis alle inhoud en instellingen” selecteren en vervolgens je toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken als een hotspot?
 • Ga naar Instellingen > Mobiele gegevens > Mobiele hotspot. Hier kun je de optie inschakelen en de instellingen aanpassen voor het delen van je internetverbinding met andere apparaten.
 • Hoe kan ik mijn iPhone in de vliegtuigmodus zetten?
 • Ga naar Instellingen > Do Not Disturb of druk snel twee keer op de knop aan de zijkant van je iPhone en schakel de vliegtuigmodus aan. Dit zorgt ervoor dat je geen inkomende oproepen of berichten ontvangt en dat je verbinding met wifi en mobiele gegevens wordt onderbroken.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone op afstand wissen?
 • Ga naar icloud.com en log in met je Apple ID. Ga naar “Vind mijn iPhone” en selecteer de iPhone die je wilt wissen. Klik op “Alle inhoud en instellingen wissen” en volg de instructies om je iPhone op afstand te wissen.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone repareren als hij kapot is?
 • Je kunt naar een Apple Store gaan voor een reparatie of je kunt contact opnemen met de Apple support voor hulp. Je kunt ook gebruik maken van de garantie of een verzekering om je iPhone te laten repareren.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone beschermen tegen diefstal of verlies?
 • Je kunt “Vind mijn iPhone” inschakelen in de Instellingen op je iPhone, zodat je je toestel kunt vinden of wissen als het verloren gaat. Je kunt ook een verzekering afsluiten voor je iPhone of een anti-diefstal app installeren.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken voor contactloos betalen?
 • Als je iPhone voorzien is van de technologie Apple Pay, kun je contactloos betalen door je iPhone te houden bij de betaalterminal. Ga naar Instellingen > Wallet & Apple Pay om je kaart toe te voegen en contactloos betalen in te schakelen.

     11. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om Siri te activeren?

 • Druk op de knop aan de zijkant van je iPhone of houd het scherm ingedrukt totdat Siri wordt geactiveerd. Je kunt ook “Hey Siri” zeggen om Siri te activeren als je iPhone opgeladen is en op een bureau staat. Ga naar Instellingen > Siri & Zoek om de instellingen van Siri aan te passen.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de batterijduur te verlengen?
 • Ga naar Instellingen > Batterij om te zien welke apps de meeste energie verbruiken. Schakel onnodige apps uit, verminder het schermhelderheid en gebruik de energiebesparende modus. Je kunt ook de achtergrondapp-refresh uitschakelen en push-meldingen beperken.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om een back-up te maken?
 • Ga naar Instellingen > iCloud > Backup. Hier kun je een back-up maken van je iPhone via iCloud of via iTunes. Je kunt ook een back-up maken van je iPhone op je computer door het aan te sluiten en een back-up te maken met iTunes.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om apps te verwijderen?
 • Druk op een app totdat alle apps gaan schudden. Klik op het kruisje op de bovenhoek van de app die je wilt verwijderen. Je kunt ook apps verwijderen via Instellingen > Algemeen > Opschonen.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de taal te veranderen?
 • Ga naar Instellingen > Algemeen > Taal & Regio. Hier kun je de taal van je iPhone veranderen. Let op: dit zal de taal wijzigen voor de hele interface van je iPhone, inclusief apps en instellingen.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de ringtone te veranderen?
 • Ga naar Instellingen > Geluiden & Trillingen. Hier kun je de standaard ringtone veranderen of een eigen ringtone toevoegen uit je muziekbibliotheek of een nieuwe kopen via de iTunes Store.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de achtergrond te veranderen?
 • Ga naar Instellingen > Achtergrond & helderheid > Achtergrond. Hier kun je kiezen uit standaardachtergronden of een eigen foto gebruiken uit je fotobibliotheek.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om apps te organiseren?
 • Druk op een app totdat alle apps gaan schudden. Hier kun je apps verplaatsen door ze naar een andere plek te slepen of ze in een map te plaatsen. Je kunt ook apps verwijderen of vergrendelen.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om te synchroniseren met mijn computer?
 • Sluit je iPhone aan op je computer met een USB-kabel. Open iTunes en selecteer je iPhone in het apparaatoverzicht. Hier kun je de inhoud van je iPhone synchroniseren met je computer of een back-up maken.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegangscode te veranderen?
 • Ga naar Instellingen > Touch ID & Code. Hier kun je de toegangscode veranderen of Touch ID inschakelen voor een snellere ontgrendeling.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de zoekgeschiedenis te wissen?
 • Ga naar Instellingen > Safari. Hier kun je de optie “Geschiedenis en websitegegevens wissen” selecteren om de zoekgeschiedenis te wissen. Je kunt ook de zoekgeschiedenis wissen in de zoekbalk door op het rondje met een kruisje te tikken naast de zoekopdracht.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de taal van de toetsenbord te veranderen?
 • Ga naar Instellingen > Algemeen > Toetsenbord. Hier kun je de taal van het toetsenbord veranderen en extra toetsenborden toevoegen.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de notificatie-instellingen aan te passen?
 • Ga naar Instellingen > Notificaties. Hier kun je de notificatie-instellingen voor elke app aanpassen, zoals welke soorten meldingen je wilt ontvangen en hoe de meldingen worden weergegeven.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de privacy-instellingen aan te passen?
 • Ga naar Instellingen > Privacy. Hier kun je de instellingen voor locatie, contacten, foto’s, camera, microfoon, en meer aanpassen.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de netwerkinstellingen aan te passen?
 • Ga naar Instellingen > Mobiele gegevens of Wi-Fi. Hier kun je de instellingen voor mobiele gegevens en wifi aanpassen, zoals het aansluiten op een specifiek netwerk, de gegevenslimiet instellen en meer.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn locatie te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Privacy > Locatiediensten. Hier kun je de locatie-instellingen voor elke app aanpassen, zoals welke apps toegang hebben tot je locatie en of de locatie-diensten altijd of alleen wanneer de app in gebruik is ingeschakeld zijn.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn microfoon te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Privacy > Microfoon. Hier kun je de microfoon-instellingen voor elke app aanpassen, zoals welke apps toegang hebben tot je microfoon en of de microfoon-diensten altijd of alleen wanneer de app in gebruik is ingeschakeld zijn.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn camera te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Privacy > Camera. Hier kun je de camera-instellingen voor elke app aanpassen, zoals welke apps toegang hebben tot je camera en of de camera-diensten altijd of alleen wanneer de app in gebruik is ingeschakeld zijn.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn foto’s te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Privacy > Foto’s. Hier kun je de foto-instellingen voor elke app aanpassen, zoals welke apps toegang hebben tot je foto’s en of de foto-diensten altijd of alleen wanneer de app in gebruik is ingeschakeld zijn.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn contacten te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Privacy > Contacten. Hier kun je de contact-instellingen voor elke app aanpassen, zoals welke apps toegang hebben tot je contacten en of de contact-diensten altijd of alleen wanneer de app in gebruik is ingeschakeld zijn.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn agenda te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Privacy > Agenda. Hier kun je de agenda-instellingen voor elke app aanpassen, zoals welke apps toegang hebben tot je agenda en of de agenda-diensten altijd of alleen wanneer de app in gebruik is ingeschakeld zijn.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn herinneringen te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Privacy > Herinneringen. Hier kun je de herinnering-instellingen voor elke app aanpassen, zoals welke apps toegang hebben tot je herinneringen en of de herinnering-diensten altijd of alleen wanneer de app in gebruik is ingeschakeld zijn.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn gezondheidsdata te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Privacy > Gezondheid. Hier kun je de gezondheidsdata-instellingen voor elke app aanpassen, zoals welke apps toegang hebben tot je gezondheidsdata en of de gezondheidsdata-diensten altijd of alleen wanneer de app in gebruik is ingeschakeld zijn.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn homekit-apparaten te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Privacy > HomeKit. Hier kun je de homekit-instellingen voor elke app aanpassen, zoals welke apps toegang hebben tot je homekit-apparaten en of de homekit-diensten altijd of alleen wanneer de app in gebruik is ingeschakeld zijn.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn bedrijfsdata te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Privacy > Bedrijfsdata. Hier kun je de bedrijfsdata-instellingen voor elke app aanpassen, zoals welke apps toegang hebben tot je bedrijfsdata en of de bedrijfsdata-diensten altijd of alleen wanneer de app in gebruik is ingeschakeld zijn.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn Apple TV te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Privacy > Apple TV. Hier kun je de Apple TV-instellingen voor elke app aanpassen, zoals welke apps toegang hebben tot je Apple TV en of de Apple TV-diensten altijd of alleen wanneer de app in gebruik is ingeschakeld zijn.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn AirPlay-apparaten te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Privacy > AirPlay. Hier kun je de AirPlay-instellingen voor elke app aanpassen, zoals welke apps toegang hebben tot je AirPlay-apparaten en of de AirPlay-diensten altijd of alleen wanneer de app in gebruik is ingeschakeld zijn.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn Apple Pencil te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Privacy > Apple Pencil. Hier kun je de Apple Pencil-instellingen voor elke app aanpassen, zoals welke apps toegang hebben tot je Apple Pencil en of de Apple Pencil-diensten altijd of alleen wanneer de app in gebruik is ingeschakeld zijn.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn Apple Watch te beheren?
  • Ga naar Instellingen > Privacy > Apple Watch. Hier kun je de Apple Watch-instellingen voor elke app aanpassen, zoals welke apps toegang hebben tot je Apple Watch en of de Apple Watch-diensten altijd of alleen wanneer de app in gebruik is ingeschakeld zijn. Je kunt ook de synchronisatie tussen je iPhone en Apple Watch aanpassen en beheren.
 2. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn beveiligingsinstellingen te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Beveiliging & Privacy. Hier kun je de beveiligingsinstellingen voor je iPhone aanpassen, zoals de toegangscode, Touch ID, Face ID, en meer. Je kunt ook de instellingen voor privacy, zoals locatie-tracking, beheren en aanpassen.
 • Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn opgeslagen wachtwoorden te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Wachtwoorden en Accounts. Hier kun je de wachtwoorden voor elke app bekijken en beheren die opgeslagen zijn op je iPhone. Je kunt ook wachtwoorden toevoegen of verwijderen en de optie voor automatisch invullen van wachtwoorden inschakelen.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn iCloud-account te beheren?
 • Ga naar Instellingen > iCloud. Hier kun je de instellingen voor je iCloud-account beheren, zoals het aanmelden en uitloggen van je account, het gebruik van iCloud-opslag, en het synchroniseren van gegevens tussen je iPhone en iCloud.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn iTunes & App Store-account te beheren?
 • Ga naar Instellingen > iTunes & App Store. Hier kun je de instellingen voor je iTunes & App Store-account beheren, zoals het aanmelden en uitloggen van je account, het instellen van aankoopverificatie en het wijzigen van je betaalmethode.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn Apple ID-account te beheren?
 • Ga naar Instellingen > iCloud > Apple ID. Hier kun je de instellingen voor je Apple ID-account beheren, zoals het wijzigen van je e-mailadres, wachtwoord, beveiligingsvraag en je persoonlijke informatie.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om de toegang tot mijn instellingen voor privacybeleid te beheren?
 • Ga naar Instellingen > Privacybeleid. Hier kun je de instellingen voor het privacybeleid van je iPhone bekijken en beheren, zoals de manier waarop je bedrijf omgaat met je persoonlijke gegevens, de manier waarop je gegevens worden gedeeld met derden en hoe je toestemming kunt geven voor het verzamelen van gegevens.
 • Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om mijn batterijstatus te bekijken?
 • Ga naar Instellingen > Batterij. Hier kun je de huidige batterijstatus van je iPhone bekijken, evenals de batterijgebruik voor elke app. Je kunt ook de batterijbesparingsmodus inschakelen of de optie voor het optimaliseren van batterijgebruik voor individuele apps aanpassen.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om mijn opslagruimte te bekijken?
 • Ga naar Instellingen > Opslag. Hier kun je de huidige opslagruimte van je iPhone bekijken, evenals de opslaggebruik voor elke app. Je kunt ook de optie voor het optimaliseren van opslaggebruik voor individuele apps aanpassen of onnodige bestanden verwijderen.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om mijn gegevensverbruik te bekijken?
 • Ga naar Instellingen > Mobiele gegevens. Hier kun je de huidige gegevensverbruik van je iPhone bekijken, evenals de gegevensgebruik voor elke app. Je kunt ook de optie voor het beperken van gegevensgebruik voor individuele apps aanpassen of een gegevenslimiet instellen.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om mijn netwerkinstellingen te bekijken?
 • Ga naar Instellingen > Mobiele gegevens of Wi-Fi. Hier kun je de huidige netwerkinstellingen van je iPhone bekijken, zoals welk wifi-netwerk je bent verbonden of welke mobiele gegevensprovider je gebruikt. Je kunt ook nieuwe netwerken toevoegen of bestaande verbindingen verwijderen.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om mijn instellingen voor toegang voor de assistent te bekijken?

Ga naar Instellingen > Siri & Zoek. Hier kun je de instellingen voor de assistent op je iPhone bekijken, zoals de optie voor handsfree “Hey Siri” inschakelen, toegang geven voor apps om gebruik te maken van Siri en de zoekopdrachten bekijken die zijn opgeslagen in je geschiedenis. Je kunt ook de spraakherkenning en de taal voor Siri aanpassen.

 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om mijn instellingen voor de Touch ID te bekijken?
 • Ga naar Instellingen > Touch ID & Code. Hier kun je de instellingen voor de Touch ID op je iPhone bekijken, zoals de optie voor Touch ID voor ontgrendelen, iTunes & App Store-aankopen, en Apple Pay inschakelen. Je kunt ook de vingerafdrukken toevoegen of verwijderen die zijn geregistreerd voor Touch ID.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om mijn instellingen voor de Face ID te bekijken?
 • Ga naar Instellingen > Face ID & Code. Hier kun je de instellingen voor de Face ID op je iPhone bekijken, zoals de optie voor Face ID voor ontgrendelen, iTunes & App Store-aankopen, en Apple Pay inschakelen. Je kunt oar ook de gezichtsherkenning toevoegen of verwijderen die is geregistreerd voor Face ID.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om mijn instellingen voor de nachtmodus te bekijken?
 • Ga naar Instellingen > Weergave & helderheid. Hier kun je de instellingen voor de nachtmodus op je iPhone bekijken, zoals de optie voor automatisch inschakelen, de tijdschema’s voor inschakeling en uitschakeling aanpassen en de kleurtemperatuur instellen.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om mijn instellingen voor de notificaties te bekijken?
 • Ga naar Instellingen > Notificaties. Hier kun je de instellingen voor de notificaties op je iPhone bekijken, zoals welke apps notificaties mogen sturen, de manier waarop notificaties worden weergegeven en de optie voor het groeperen van notificaties.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om mijn instellingen voor de toegang tot de gegevens te bekijken?
 • Ga naar Instellingen > Privacy. Hier kun je de instellingen voor de toegang tot gegevens op je iPhone bekijken, zoals welke apps toegang hebben tot je locatie, microfoon, camera, foto’s, contacten, agenda en meer. Je kunt ook de instellingen voor de toegang tot gegevens voor individuele apps aanpassen.
 • Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om mijn instellingen voor de taal te bekijken?
 • Ga naar Instellingen > Algemeen > Taal & Regio. Hier kun je de instellingen voor de taal op je iPhone bekijken en wijzigen. Je kunt ook andere regio-instellingen, zoals het formaat voor data en tijd, wijzigen.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om mijn instellingen voor de toegang tot de App Store te bekijken?
 • Ga naar Instellingen > iTunes & App Store. Hier kun je de instellingen voor de toegang tot de App Store op je iPhone bekijken, zoals het aanmelden en uitloggen van je account, instellingen voor aankoopverificatie en wijzigingen aanbrengen in je betaalmethode.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om mijn instellingen voor de toegang tot de iTunes Store te bekijken?
 • Ga naar Instellingen > iTunes & App Store. Hier kun je de instellingen voor de toegang tot de iTunes Store op je iPhone bekijken, zoals het aanmelden en uitloggen van je account, instellingen voor aankoopverificatie en wijzigingen aanbrengen in je betaalmethode.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om mijn instellingen voor de toegang tot iCloud te bekijken?
 • Ga naar Instellingen > iCloud. Hier kun je de instellingen voor de toegang tot iCloud op je iPhone bekijken, zoals het aanmelden en uitloggen van je account, instellingen voor iCloud-opslag en synchronisatie van gegevens.
 1. Hoe kan ik mijn iPhone gebruiken om mijn instellingen voor de toegang tot Siri te bekijken?
 • Ga naar Instellingen > Siri & Zoek. Hier kun je de instellingen voor de toegang tot Siri op je iPhone bekijken, zoals de optie voor handsfree “Hey Siri” inschakelen, toegang geven voor apps om gebruik te maken van Siri en de zoekopdrachten bekijken die zijn opgeslagen in je geschiedenis.