Meteen naar de inhoud

De App Library van iOS 15: een revolutionaire manier om apps te organiseren.

Met de komst van iOS 15, krijgt de iPhone 13 een nieuwe functie genaamd de “App Library”. De App Library is een nieuwe manier om je apps te organiseren en sneller te vinden, en het is een welkome verbetering voor iedereen die moeite heeft om zijn apps te beheren. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de App Library en hoe je er gebruik van kunt maken.

De App Library van iOS 15: een revolutionaire manier om apps te organiseren.

Hoe werkt het?

De App Library is een nieuwe pagina die je kunt vinden aan het einde van je scherm, na al je apps. In plaats van dat je je apps handmatig hoeft te sorteren in mappen, groepeert de App Library je apps automatisch in categorieën zoals “Productiviteit”, “Sociale media” en “Entertainment”. Dit maakt het vinden van specifieke apps een stuk eenvoudiger.

Zoeken naar apps

Als je op zoek bent naar een specifieke app, kun je ook zoeken in de App Library. Je kunt zoeken op appnaam of categorie en de App Library zal de app voor je vinden. Hierdoor hoef je niet langer door al je apps te scrollen om de app te vinden die je zoekt.

Verwijderen van apps

Een van de grootste voordelen van de App Library is dat het je ook helpt om je huis- en startscherm opgeruimd te houden. Als je een app wilt verwijderen, hoef je alleen maar op de app te tikken en te houden totdat het verwijdermenu verschijnt. Hier kun je de app naar de App Library verplaatsen, zodat deze nog steeds toegankelijk is, maar het huis- en startscherm niet meer rommelig wordt.

Conclusie

De App Library van iOS 15 is een geweldige nieuwe manier om je apps te organiseren. Het maakt het vinden van specifieke apps een stuk eenvoudiger en helpt je om je huis- en startscherm opgeruimd te houden. Als je moeite hebt met het beheren van je apps, is de App Library een welkome verbetering. De App Library is beschikbaar voor de iPhone 13, dus zorg dat je de upgrade naar iOS 15 uitvoert om ervan te kunnen genieten.