Meteen naar de inhoud

Goedkoopste providers en aanbieders van internet, interactieve tv en bellen vergelijken? Wisselen van breedband aanbieder? Vergelijk nu aanbieders van internet, interactieve tv of bellen en vind het beste internet tv abonnement of pakket wat bij jou past i oktober.

Abonnement24.nl is de meest handige gids voor het vergelijken van tv- en breedbanddeals als het op entertainment aankomt. Of je nu sport, kinderprogramma’s, Formule 1, voetbal of bokswedstrijden wilt, er is een tv-pakket voor jou. Stream Netflix en Amazon Prime en maak het mogelijk om jouw breedband en interactieve tv in één pakket te combineren. Er is veel concurrentie voor digitale interactieve tv en breedband en je kunt makkelijk wisselen van breedband aanbieder. Voordat je een abonnement afsluit of internet en interactieve tv gaat aanvragen kun je hier goedkoop internet-tv-bellen-providers vergelijken.

Goedkoop providers en aanbieders van internet, interactieve tv en bellen vergelijken.
Goedkoop providers en aanbieders van internet, interactieve tv en bellen vergelijken. Wisselen van breedband aanbieder?

Hoe vind ik de beste internet, interactieve tv en bellen deal voor mij? Welk internet interactieve tv abonnement past bij mij met welke internet tv aanbieding? Wisselen van breedband aanbieder?

Of je nu overweegt van leverancier te wisselen of je bent voor het eerst op zoek bent naar een breedbanddeal: je bent hier op de juiste plek. Je vind er alles wat je moet weten over het wisselen van breedband aanbieder, hoe je dit kunt krijgen en hoe je het beste internet breedbandpakket voor je kunt vinden en welk internet interactieve tv abonnement je kunt afsluiten.

De belangrijkste factoren bij het kiezen tussen internet, interactieve tv aanbieders en het wisselen van breedband aanbieder zijn:

 • Snelheid – prestatiesnelheden zijn cruciaal, vooral als je video, films of games online streamt.
 • Gebruik – overweeg of je een onbeperkte hoeveelheid gegevens nodig heeft en of je bijvoorbeeld grote bestanden downloadt of streamt in 4K.
 • Service – hoge klantenservice-waarderingen zijn belangrijk als je last hebt van lagere snelheden of serviceonderbrekingen.
 • Kosten – al het bovenstaande kan fantastisch zijn, maar heeft het de juiste prijs voor je en biedt het een goede prijs-kwaliteitverhouding?

Moet ik een tv- en internet breedbandpakket nemen? En met welke internet tv aanbieding?

Het hangt ervan af wat je tv-consumptie is. Als je veel live-tv kijkt, kunt je geld besparen door deze te combineren met jouw breedband. Dit komt omdat providers vaak kortingen bieden voor het bundelen van meerdere producten. Omdat de markt zo concurrerend is, bieden bedrijven regelmatig aanbiedingen voor mensen om over te stappen. Dat kan met geschenken, kortingscodes en cashback die allemaal vaak voorkomen in promoties. Kijk je alleen naar streamingdiensten zoals Netflix, NOW interactieve tv of Amazon Prime? Dan zul je merken dat jouw tv-pakket niet hoeft te veranderen en mogelijk alleen een standaard tv-deal nodig heeft.

Door jouw interactieve tv en breedband te scheiden, krijgt je ook toegang tot een veel grotere pool van potentiële providers. Er zijn niet veel bedrijven die de twee combineren, waardoor je mogelijk beperkter wordt, afhankelijk van jouw behoeften. Dit betekent dat je twee afzonderlijke accounts moet afhandelen. Echter het kan het zijn dat de kleinere providers je een betere deal kunnen bieden. We helpen je met al jouw opties, we bekijken en vergelijken gebundelde als afzonderlijke pakketten om bijvoorbeeld te wisselen van breedband aanbieder.

Welke bedrijven bieden breedband- en tv-pakketten aan met welke internet tv aanbieding?

De meeste van de grootste providers bieden gecombineerde breedband internet- en tv-pakketten aan: XS4ALL, Ziggo, Tele2, Online NL en T-Mobile. Je kunt alles krijgen, van standaard breedband internet en standaard interactieve tv tot onbeperkt breedband internet en meer tv-kanalen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Het hangt allemaal af van wat je wilt en hoeveel je wilt betalen. Bovendien biedt elke provider exclusieve inhoud en extra’s om je te verleiden. We hebben het over gratis draadloze routers, toegevoegde kanalen, antivirussoftware of cadeaubonnen.

Wat kost internet en tv bij XS4ALL, Tele2, T-Mobile, Ziggo, Online NL? Wat kost internet en tv per maand? Wat zijn de kosten internet tv per maand?

Bekijk alle internet tv acties en aanbiedingen in onze internet, interactieve tv en bellen-vergelijker en zie wat internet en tv kost bij XS4ALL, Tele2, T-Mobile, Ziggo, Online NL. Ook zie je wat internet en tv kost per maand.

Is internet tv per maand opzegbaar?

Absoluut. Zie of internet en tv per maand opzegbaar is bij XS4ALL, Tele2, T-Mobile, Ziggo, Online NL in onze vergelijker.

Wat is het beste internet breedbanden en internet tv aanbieding?

Het kiezen van een internet breedbandpakket hangt voornamelijk af van drie dingen:

 • Hoeveel gegevens je gebruikt
 • Hoe snel je wilt dat dingen worden geladen en waar je woont.
 • Wanneer je muziek downloadt of online games speelt, wil je supersnelle breedband en onbeperkte data.

Als je je internet niet veel meer gebruikt dan surfen, heb je waarschijnlijk alleen een simpele breedbandverbinding nodig. Je hebt dan een maandelijkse datalimiet wat meestal goedkoper is omdat je minder verbruikt. Waar je woont, heeft invloed op wat voor soort deal je kunt krijgen, omdat niet overal supersnelle breedbandverbindingen zijn. In meer landelijke gebieden is de breedbandsnelheid doorgaans langzamer.

Waar moet ik op letten bij een abonnement voor internet, bellen en tv-pakket?

Het beste aan zoveel kanalen om uit te kiezen, is dat je precies kunt kiezen wat je wilt bekijken, zodat je niet betaalt voor dingen die je niet wilt. Het gaat natuurlijk niet alleen om het aantal kanalen waartoe je toegang hebt. Je kunt meer dan 1000 kanalen hebben, maar als je er maar 50 wilt bekijken, wat heeft het dan voor zin? Veel providers bieden nu internet, bellen en tv-pakketten aan die zijn ontworpen rond genres. Je kunt de basisservice krijgen en vervolgens kanaalpakketten zoals sport, film en kinderen toevoegen.

Hoe werken internet breedband- en tv-contracten?

De meeste gecombineerde tv- en breedbandpakketten hebben een looptijd van 12 tot 18 maanden. Als je eerder wilt opzeggen dan moet je vaak annuleringskosten betalen om je eerder af te melden. Zorg ervoor dat je weet wat de kosten zijn voordat je je aanmeld om te voorkomen dat je vroegtijdig moet annuleren. Sommige providers bieden introductietarieven als nieuw klantenaanbod. Controleer wanneer het volledige tarief wordt geactiveerd. Houd daar rekening mee bij vergelijking met andere providers: op de lange termijn ben je misschien niet beter af.

Is het gemakkelijk om van internet, tv- en breedbandprovider te wisselen?

Ja – en je kunt heel veel geld besparen door het wisselen van breedband aanbieder. Het meeste werk wordt gedaan door je nieuwe provider. Je hoeft alleen een annulerings- en opstartdatum te regelen en zij doen de rest.

Hoe vind ik de beste breedband- en tv-deals voor mij? Welk internet interactieve tv abonnement past bij mij?

Een van de beste manieren om geweldige internet, breedband- en tv-deals te vinden? Dat is door de nieuwste aanbiedingen te vergelijken in onze vergelijker.

Overstappen naar sneller internet vanwege de Coronacrisis en het Coronavirus.

Als je merkt dat je breedband traag, dan kan het veranderen van je internetpakket erg handig zijn. We willen je verzekeren dat het overstappen bij meeste internetproviders momenteel niet worden beïnvloed door coronavirus. Callcenters hebben het echter erg druk, waarbij veel providers prioriteit geven aan reparatie- en onderhoudsdiensten.

Check je internetsnelheid: Internet breedband snelheidstest.

Op Measurementlab.net kun je makkelijk je internet snelheid controleren en testen wat helpt bij het zoeken naar een betere deal.

 • Controleer je internetsnelheid en kijk hoe snel je breedbandverbinding is.
 • Vergelijk je verbindingssnelheid met andere providers in je postcodegebied.
 • Vind betere, snellere, goedkoop internet interactieve tv bellen providers: internet tv vergelijken dus!

Welk type internet breedbanddeals zijn beschikbaar?

Er zijn verschillende soorten breedbandpakketten waaruit je kunt kiezen en internet tv vergelijken:

ADSL: dit werkt via dezelfde lijn als je vaste telefoon. Hierbij kun je nog steeds telefoneren terwijl je op internet surft. ADSL-breedbanddekking is beschikbaar voor meer dan 99% van de bevolking. Supersnelle breedband – wordt gedefinieerd als een downloadsnelheid van minimaal 30 Mbit / s.

Glasvezelbreedband: dit biedt vele malen hogere snelheden dan ADSL of kabel met stabielere prestaties, vooral tijdens piekmomenten. Glasvezel is ideaal als je veel muziek, video of games online streamt. Het is ook goed voor huizen waar meerdere mensen tegelijkertijd internet gebruiken, of je hebt veel apparaten. Glasvezel hebben ook minder storingen die de internetverbinding beïnvloeden.

 • Glasvezel is nog niet overal in het land beschikbaar en beschikbaarheid neemt voortdurend toe, aangezien providers hun glasvezelnetwerken uitbreiden. Het is de moeite waard om te controleren of het nu voor je beschikbaar is.
 • Kabelbreedband: sneller dan ADSL, kabelbreedband gebruikt dezelfde kabels als een kabel-tv-pakket. Kabelverbindingen zijn ofwel glasvezel of coaxiaal en alleen beschikbaar op bepaalde locaties. Een aantal kabelaanbieders bieden breedband zonder huurlijn aan.
 • Mobiel breedband (3G of 4G): Dit is een service waarmee je thuis en onderweg verbinding kunt maken. Het is handig en vereist geen vaste lijn, maar het kan duur zijn.
 • Satellietbreedband: dit is een optie voor mensen die in de afgelegen gebieden wonen. Dus waar geen goede ADSL-, kabel- of glasvezelbreedbandverbinding beschikbaar is.

Welke internet breedbandsnelheid kan ik krijgen?

De breedbandsnelheid die je kunt krijgen, is afhankelijk van waar je woont en van het pakket dat je kiest. Als je ADSL-breedband of bepaalde soorten glasvezel-breedband heeft, kan de afstand van je huis tot het verbindingspunt je snelheid beïnvloeden. Wanneer je bij internet providers aan het rondkijken bent dan  kun je alle beschikbare opties voor je locatie kunt controleren.

Mensen die in stedelijke gebieden wonen, hebben over het algemeen hogere breedbandsnelheden dan op het platteland waar mensen internet en interactieve tv in een buitengebied willen. Breedbandproviders moeten nu tijdens piekuren (20.00-22.00 uur) de gemiddelde snelheid tonen die beschikbaar is voor 50% van hun klanten. Wanneer je echter vergelijkt, is het belangrijk om na te denken over welke snelheid je eigenlijk nodig heeft. Een supersnelle verbinding is niet nodig voor gewoon surfen op het web en e-mailen. Een snelheid van 5 Mbps is prima voor HD-streaming.

Moet ik tegelijk goedkoop internet, interactieve tv en bellen aanschaffen?

Het is het overwegen waard, aangezien deze pakketten het voordeel van kosten en gemak kunnen bieden.

 • goedkoper dan afzonderlijke deals
 • gemakkelijker te betalen in één factuur
 • klantenondersteuning is allemaal op één plek.

Uiteindelijk moet je ervoor zorgen dat het pakket aan je behoeften voldoet. Een paar dingen om te controleren zijn:

 • de kosten van het maandelijkse abonnement
 • de kosten als je je gegevens of belkosten overschrijdt
 • pakketfuncties (bijv. gratis tv-kanalen).

Ben ik verzekerd van de geadverteerde internet breedbandsnelheid?

Het garanderen van specifieke snelheden als geadverteerde garantie is moeilijk voor providers. Breedbandproviders kunnen nog steeds hun beste snelheden adverteren. Echterr moeten zij nnu ook realistischere snelheden vermelden, gebaseerd op piekgebruikstijden binnen de regio. Aanbieders moeten ook een gegarandeerde minimumsnelheid opnemen bij aankoop. Als je merkt dat snelheden niet overeenkomen, kun je op elk moment geld terugkrijgen van je provider. Lees zowel advertenties als contracten zorgvuldig wanneer je van internet provider verandert. Zo ben je op de hoogte bent van realistische prestaties en je rechten als deze niet worden nageleefd.

Internet en tv binnen 24 uur, internet en tv binnen een week, internet en tv binnen 1 dag?

De verschillende internet aanbieders hebben zo hun eigen leveringstijden. Daarom is het goed om te kijken op de website van internet providers hoe deze leveringstermijnen in elkaar zitten. Het kan verschillen per internet en tv aanbieder of je internet. Zie of je tv binnen 24 uur, internet en tv binnen een week, internet en tv binnen 1 dag hebt. Gemiddeld zul je internet en tv binnen een week kunnen hebben.

Kan ik een internet breedband en een tv-bundel krijgen zonder bellen en telefoon?

Jazeker! Het meest algemeen beschikbare breedbandtype is ADSL, dat je telefoonlijn gebruikt om gegevens te verzenden. Voor dit type moet je een telefoonlijn hebben. Glasvezel-breedband vereist doorgaans niet per se een telefoonlijn. Een ander alternatief is mobiel breedband. Nu 4G overal verkrijgbaar is en 5G debuteert in bepaalde gebieden en groeit. De mobiele breedbandsnelheden nemen toe tot niveaus die vergelijkbaar zijn met kabeldiensten.

Moet ik een internet breedbandpakket krijgen met gebruikslimieten?

Als je maar met een of twee thuis bent. Of heb je internet nodig om op internet te surfen, online te winkelen en te e-mailen? In die gevallen heb je niet veel nodig. Als je echter veel inhoud streamt dan wil je misschien een onbeperkte breedbanddeal overwegen en internet tv vergelijken.