Meteen naar de inhoud

Wat is het goedkoopste iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max abonnement? Bekijk dé goedkope iPhone 11 abonnementen van Nederland. Wat zijn de beste deals met de laagste prijs in oktober?

Goedkoopste iPhone 11 abonnement, goedkoopste iPhone 11 Pro abonnement of goedkoopste iPhone 11 Pro Max abonnement nodig? De iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max zijn de nieuwste smartphones van Apple en is te bestellen bij alle grote providers en retailers zoals Tele2, KPN en T-Mobile. Om je te helpen bij het vergelijken van alle verschillende prijzen, hebben we de beste prijzen en deals voor iPhone 11,  iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max op een rij gezet die in Nederland beschikbaar zijn.

Top 6: Goedkoopste iPhone 11 abonnement op dit moment:

 1. Ben vanaf 34,- per maand. Via deze link.
 2. Tele2 vanaf 37,- per maand. Via deze link.
 3. Hollands Nieuwe vanaf 38,- per maand, via deze link.
 4. T-Mobile vanaf 39,- per maand, via deze link.
 5. Vodafone vanaf 45,- per maand, via deze link.
 6. KPN vanaf 45,- per maand, via deze link.
Wat is het goedkoopste iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max abonnement_ Bekijk dé goedkope iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max abonnementen van Nederland.
Wat is het goedkoopste iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max abonnement? Bekijk dé goedkope iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max abonnementen van Nederland.

Vergelijk ook al onze andere smartphone aanbiedingen:

Vergelijk alle deals ►


De hoogtepunten van de iPhone 11.

De gloednieuwe iPhone 11 is hier compleet met een camera met dubbele lens aan de achterkant die je foto’s naar een hoger niveau tilt en wordt geleverd in zes stijlvolle kleuren. Bekijk het goedkoopste iPhone 11 abonnement.

 • 6.1-inch liquid retina-display
 • 12 MP camera met dubbele lens aan de achterzijde
 • 12 MP camera aan de voorkant
 • Beschikbaar in 64 GB, 128 GB of 256 GB
 • Verkrijgbaar in paars, wit, zwart, groen, geel en rood

Hoe goed is het iPhone 11-scherm?

De iPhone van 2019 heeft het scherm opgevoerd om u een scherm te geven waarop al uw favoriete inhoud te zien is. Van socials tot streaming, het 6,1-inch vloeibare retina-display van de iPhone 11 is uitstekend geschikt voor shows, films en games – dus je kunt profiteren van de nieuw aangekondigde Apple Arcade en Apple TV +.

Ontwerp en gebruik van de iPhone 11.

De nieuwste iPhone is verkrijgbaar in zes coole kleuren, paars, wit, zwart, groen, geel en rood. Het is gemaakt met het sterkste glas op een smartphone en is bovendien water- en stofbestendig – dus het is ook gebouwd om lang mee te gaan.

Hoe goed is de iPhone 11-camera?

De iPhone 11 is uitgerust met een uitstekende nieuwe dubbele camera. In de vierkante gleuf aan de achterkant zitten twee lenzen die je de mogelijkheid geven om allerlei uitstekende foto’s te maken.

De nieuwe ultragroothoekcamera geeft landschappen en vakantiekiekjes een nieuw niveau van diepte. Van groothoekgroepsfoto’s tot perfecte portretten, de camera maakt professionele foto’s met een smartphone.

Aan de voorkant hebben je selfies een enorme upgrade dankzij de 12 MP selfie-camera, die je zelfs kunt overschakelen naar landschapsmodus.

Video-opnames van de iPhone 11.

Foto’s zijn één ding, maar als je live streamt, vlogt of gewoon een minifilm maakt, heb je een smartphone nodig die geweldige video’s vastlegt. De iPhone 11 neemt op in 4K UHD en heeft een reeks functies om je clips een Hollywood-finish te geven.

Schakel naar de camera aan de voorkant en je kunt zelfs selfies-video’s in slow motion opnemen – zeg hallo tegen de Slofie.

Maak je klaar om de video van de hoogste kwaliteit ooit op een smartphone op te nemen. De iPhone 11 legt 4K-video vast met 60 fps voor filmische clips. De ultrabrede camera is precies de truc die alles omvat, waaronder actiefoto’s zoals sport en landschappen. Je kunt zelfs inzoomen op audio, zodat je een deel van dat concert mee naar huis kunt nemen zonder dat het publiek lawaai maakt.

De Apple iPhone 11 heeft een 6,1-inch LCD-scherm, terwijl de iPhone 11 Pro wordt geleverd met een Super Retina XDR OLED-scherm in een formaat van 5,8 inch of 6,5 inch. De iPhone 11 en 11 Pro hebben beide bijgewerkte camerahardware met een brede en nieuwe ultrabrede camera op de achterkant van de iPhone 11 en brede, ultrabrede en telefoto-camera’s op de iPhone 11 Pro.

Hoe verschilt de iPhone 11 van de iPhone XR?

De batterij kreeg een upgrade van Apple waarin stond dat de iPhone 11 een één uur langere batterijduur heeft in vergelijking met de XR, de Pro vier uur meer batterijduur in vergelijking met de XS en de Pro Max 5 uur meer batterijduur vergeleken tot de XS Max van vorig jaar.

De iPhone 11 heeft een startprijs in Dollars van $ 699 voor het opslagmodel van 64 GB, wat eigenlijk $ 50 goedkoper is dan de iPhone XR vorig jaar werd gelanceerd. De 64-GB iPhone 11 Pro kost $ 999 en de 64-GB iPhone 11 Pro Max kost $ 1.099, wat dezelfde prijs is als de XS en XS Max toen ze vorig jaar in de VS werden gelanceerd.