Meteen naar de inhoud

Goedkoopste iPhone 12 abonnement of het goedkoopste iPhone 12 Pro Max abonnement vinden?

Apple lanceert de iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro en 12 Pro Max. Hoe kun je het goedkoopste iPhone 12 abonnement vinden in oktober?

Apple heeft zijn nieuwe reeks iPhones onthuld namelijk de iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro en 12 Pro Max. De  prijs van de iPhone 11, SE en XR werd verlaagd. Het kopen van een nieuwe iPhone is nooit goedkoop en de eerste klanten betalen meestal het meeste. Maar als je vastbesloten bent er een te kopen dan hebben we hieronder enkele tips om op kosten te besparen en we helpen je bij het vinden van het goedkoopste iPhone 12 abonnement en goedkoopste iPhone 12 Pro Max abonnement.

Wat is het goedkoopste iPhone 12 abonnement of het goedkoopste iPhone 12 Pro abonnement? Apple lanceert de iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro en 12 Pro Max. Hoe kun je de goedkoopste deals vinden?
Wat is het goedkoopste iPhone 12 abonnement of het goedkoopste iPhone 12 Pro abonnement?
Apple lanceert de iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro en 12 Pro Max. Hoe kun je de goedkoopste deals vinden?

Top 5: Goedkoopste iPhone 12 abonnement op dit moment:

 1. Ben vanaf 40,- per maand. Via deze link.
 2. Hollands Nieuwe vanaf 44,- per maand, via deze link.
 3. Vodafone vanaf 46,- per maand, via deze link.
 4. KPN vanaf 48,- per maand, via deze link.
 5. T-Mobile vanaf 48,- per maand, via deze link.

Andere iPhone 12 aanbiedingen voor het goedkoopste iPhone 12 abonnement?

Vanaf medio oktober kun je een aantal van de nieuwe modellen bestellen als pre-order van de iPhone 12. De nieuwste iPhones worden geleverd met USB-C naar Lightning-kabel. Dit betekent dat nieuwe klanten van Apple of bestaande klanten met oudere appraten die niet verenigbaar zjin deze mogelijk apart moeten kopen. Als primeur voor het bedrijf zal het nieuwe assortiment echter verenigbaar zijn met het snellere 5G-netwerk. Bekijk hieronder ook de huidige aanbiedingen per netwerk.

Wat zijn de nieuwe iPhone 12 modellen?

Het is nu moeilijk te herinneren maar ooit onthulde Apple slechts één nieuwe iPhone per jaar. Toen besefte het bedrijf dat er iets was aan de fascinatie voor grote telefoons en begon het modellen in twee maten te lanceren. Van het een kwam het anderen we zien nu vier iPhone 12-modellen in 2020. Van deze vier iPhone 12-varianten krijgen er meestal deze meeste aandacht: de iPhone 12 Pro-modellen. Dit zijn de duurdere iPhones met alle functies van 5G tot grote 120Hz-schermen en kamer scannende LiDAR-camera’s.

iPhone 12 Mini: dit ‘budget’-model heeft een camera aan de achterzijde met dubbele lens, een 5,4-inch scherm en het “sterkste glas in de markt”. Te bestellen vanaf begin 6 november en te koop vanaf medio november.

iPhone 12: heeft dezelfde functies als de 12 Mini, zij het met een 6,1-inch scherm. Bestellen vanaf vrijdag medio oktober en iets later in de maand te koop.

iPhone 12 Pro: het heeft ook een 6,1-inch scherm, maar wordt geleverd met een achteruitrijcamera met drie lenzen. Bestellen vanaf medio oktober te koop vanaf eind oktober.

iPhone 12 Pro Max: Apple’s topmodel heeft het grootste iPhone-scherm (6,7 inch) en een camera aan de achterzijde met drie lenzen die geavanceerder is dan die van de iPhone 12 Pro. Bestellen vanaf begin november en te koop vanaf medio november. Vergelijk het goedkoopste iPhone 12 Pro Max abonnement.

Hoe je de kosten van het kopen van een gloednieuwe iPhone kunt verlagen

Aangezien de nieuwe modellen nog maar net zijn onthuld zijn er nog geen deals hoewel we ze de komende dagen verwachten en we onze website bijwerken op basis van de aanbiedingen. Nieuwe modellen zullen niet goedkoop zijn en je als volgt op de kosten besparen.

1.Heb je echt het nieuwste model nodig?

De prijzen van eerdere iPhone-modellen zijn nu gedaald dus als je een nieuwe smartphone wilt en je niet maak je niet druk over het nieuwste model dan is het goedkopere manier om een oudere versie te kiezen.

2. Wacht even.

Als je zeker weet dat je een nieuwe iPhone 12 wilt dan kun je het beste een paar weken wachten. Als je ziet wat er in de afgelopen jaren is gebeurd dan zie je dat iPhones eerst duur zijn en dan dalen de prijzen na de lancering. Wanneer de tijd verder verstrijkt zullen goedkopere deals tot stand komen. Dit geldt met name voor iPhone 12 incl. abonnementen.

3. Betaal niet voor extra opslagruimte die je niet nodig hebt.

Er is een echt prijsverschil als het op opslag aankomt dus koop niet meer iPhone dan je echt zult gebruiken.

4. Betaal niet voor extra gegevens die u niet nodig heeft.

Gaat je echt de 200 GB per maand maand aan gegevens gebruiken? De meesten klanten zullen dat niet doen. Het loont dus om bij je provider na te gaan hoeveel data u gemiddeld per maand gebruikt.

5. Abonnement deals kunnen de goedkoopste manier zijn.

Ga echter ooit direct naar je huidige netwerk. Bekijk en vergelijk webshops, pak vergelijkers erbij en ga naar verschillende aanbieders waarbij je een iPhone 12 incl. een abonnement kunnen aanschaffen. Waarschijnlijk bespaar je zo 100 Euro voor een deal.

Over de Apple iPhone 12 Pro

De iPhone Pro is de meest geavanceerde iPhone ooit met ongelooflijk krachtige camera’s en de nieuwste processor die beschikbaar is voor Apple-gebruikers.

Wanneer is de nieuwe iPhone 12 Pro uit? Wat het goedkoopste iPhone 12 abonnement?

De iPhone 12 Pro is beschikbaar voor pre-order vanaf medio oktober en zal eind oktober worden verzonden.

Wil je niet wachten op de iPhone 12? Bekijk al onze aanbiedingen voor de iPhone 11.

Hoe ziet de iPhone 12 Pro eruit?

De iPhone 12 Pro heeft een 6,1-inch scherm, een opmerkelijke stijging ten opzichte van de iPhone 11 Pro van vorig jaar welke 5,8 inch is en is uitgerust met de toonaangevende Super Retina XDR-weergavetechnologie van Apple.

De iPhone 12 Pro heeft een ontwerp van hoogwaardig roestvrij staal en een nauwkeurig gebouwd glas achterop.

Het scherm is samengesteld uit het nieuwe keramische schild van Apple, dat verder gaat dan glas voor aanzienlijk verbeterde taaiheid en optisch helder beeldscherm. Blijkbaar biedt het vier keer betere valprestaties dan eerdere iPhone-modellen. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat jouw scherm niet zal barsten als je het per ongeluk laat vallen.

Welke processor heeft de iPhone 12 Pro?

De iPhone 12 Pro zal voorzien zijn van Apple’s nieuwe A14 Bionic-chip die 11,8 miljard transisters heeft voor verbeterde prestaties en efficiëntie in je iPhone. De 6-core CPU en de 4-core GPU maken video, gaming en graphics sneller en vloeiender dan ooit.

De A14-chip bevat ook een beeldsignaalprocessor, wat zorgt voor die ongelooflijke iPhone-foto’s en video’s, met behulp van machine learning om ervoor te zorgen dat je altijd een geweldige foto maakt.

Hoe goed is de iPhone 12 Pro-camera?

De iPhone 12 Pro heeft drie naar achteren gerichte camera’s en één camera aan de voorzijde die allemaal zijn verbeterd ten opzichte van de vorige iPhone 11-modellen. Namelijk:

 • Ultrabrede 12 MP camera met een gezichtsveld van 120 graden, ideaal voor het vastleggen van landschappen en groepsfoto’s.
 • Brede 12 MP-lens met een nieuw f / 1.6-diafragma en lens met 7 elementen die 27% meer licht binnenlaat. Het maken van opnamen bij weinig licht in een handomdraai.
 • 12 MP-lens van 52 mm, ideaal voor portretten.

Is er een iPhone 12 Pro 5G?

Alle nieuwste iPhones, inclusief iPhone 12 Pro worden geleverd met 5G-functionaliteit. Dit betekent dat je je glanzende nieuwe iPhone kunt gebruiken met ongelooflijke 5G-snelheden.

Bekijk al onze aanbiedingen voor iPhone 11 Pro Max

In welke kleuren is de iPhone 12 Pro verkrijgbaar?

De iPhone 12 Pro is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: grafiet, roestvrij staal, goud en pacific blue.

Hoeveel kost de iPhone 12 Pro?

De iPhone 12 Pro kost rond de duizend als je de smartphone direct koopt.

Zijn er goedkope iPhone 12 Pro-deals? Het goedkoopste iPhone 12 abonnement?

De iPhone 12 Pro is momenteel alleen beschikbaar voor voorbestellingen vanaf medio oktober. Kom dus zeker terug bij ons voor enkele geweldige preoder-aanbiedingen.

Wat kan ik kopen in plaats van de iPhone 12 Pro?

Als de iPhone 12 Pro iets buiten je budget valt vind je in onze vergelijker goedkopere iPhones die je kunt krijgen zoals:

 • iPhone 11 Pro-aanbiedingen
 • iPhone 11 Pro Max-aanbiedingen
 • iPhone 11 aanbiedingen
 • iPhone 8 aanbiedingen
 • iPhone XS aanbiedingen
 • iPhone X-aanbiedingen

Is er een iPhone 12 Pro 5G?

Ja, de iPhone 12 Pro heeft 5G-mogelijkheden.