Meteen naar de inhoud

Wat is het goedkoopste Samsung Galaxy A51 abonnement? Bekijk dé goedkope Samsung Galaxy A51 abonnementen van Nederland. Wat zijn de beste deals met de laagste prijs in oktober?

Goedkoopste Galaxy A51 abonnement nodig?

De top 3: Het goedkoopste Samsung Galaxy A51 abonnement.

 1. Samsung Galaxy A51 abonnement van Ben via Mobiel.nl (Klik hier):
  • Totaal per maand: € 19,- + bijbetaling smartphone.
   • 2 GB: 4,-.
   • 100 min of 100 sms: € 3,-.
   • 4G-Bundel: € 1,-.
   • Toestelbundel: 1,-.
   • Contract loopt 24 maanden.
   • Bijbetaling smartphone: € 8,-.
 2. Samsung Galaxy A51 abonnement van Hollandse Nieuwe via Mobiel.nl (Klik hier):
  • Totaal per maand: € 18,50 + bijbetaling smartphone.
   • 1 GB of 200 min of 200 sms: € 8,50.
   • Toestelbundel: € 10,-.
   • Contract loopt 24 maanden.
   • Bijbetaling smartphone: € 25,-.
 3. Samsung Galaxy A51 abonnement van Tele2 (Klik hier):
  • Totaal per maand: € 22,-.
   • 1GB Data: € 7,-.
   • 200 Bel/SMS: € 2,-.
   • Toestelbundel: € 13,-.
   • Contract loopt 24 maanden.
   • Eenmalig 35,69.

De Samsung Galaxy A51 heeft de beste beschikbare gsm-technologieën die in dit apparaat zit, dat perfect voor iedereen is. De Samsung Galaxy A51 heeft een Super AMOLED Infinity-O-scherm van 6,5 inch, waardoor elke foto en app er levendig, helder en rijk uitziet. Hij beschikt over een ongelooflijke 48 MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP viervoudige camera aan de achterzijde, die haarscherp, kleurrijk vastlegt beelden op elk moment van de dag of nacht, en kan ook landschappen vastleggen met zijn groothoeklens. Bovendien maakt de 32 MP camera aan de voorzijde de achtergrond onscherp zodat je in het middelpunt van de belangstelling staat – perfect voor schitterende selfies. En met een krachtige batterij en snel opladen, kunt je langer ongestoord van jouw telefoon genieten.

Wat is het goedkoopste Samsung Galaxy A51 abonnement_ Bekijk dé goedkope Samsung Galaxy A51 abonnementen van Nederland.
Wat is het goedkoopste Samsung Galaxy A51 abonnement? Bekijk dé goedkope Samsung Galaxy A51 abonnementen van Nederland.

Vergelijk ook al onze andere smartphone aanbiedingen:

Vergelijk alle deals ►


Samsung Galaxy A51 Ontwerp en weergave

Bekijk de nieuwste films en tv-programma’s dankzij het filmische 6,5-inch Infinity-O-display op de Samsung Galaxy A51. Met een Full HD + -resolutie biedt dit Super AMOLED-scherm rijke en heldere beelden, voor meeslepend entertainment op al jouw favoriete inhoud. Ondanks dat het een van de grootste mobiele schermen van Samsung tot nu toe is, heeft de Galaxy A51 nog steeds een slank en gestroomlijnd ontwerp dat je niet zal belasten. Met gladde randen en verbluffende rondingen is het een genot om vast te houden en comfortabel in gebruik met één hand.

Samsung Galaxy A51 Camera

Door de combinatie van vier hoogwaardige lenzen in één winnende camera, is de Samsung Galaxy A51 klaar om elke fotomoment vast te leggen. Er is een 48 MP hoofdlens voor superieure details, 12 MP Ultra-Wide lens voor panorama’s van 123 graden, 5 MP Macro lens voor kristalheldere focus en 5 MP Diepte lens voor Live Focus-effecten. De intelligente schakelfunctie zal automatisch de juiste functie aanbevelen. Aan de voorkant van het apparaat bevindt zich een 32 MP secundaire camera, voor heldere en levendige selfies, zodat je op elk moment van de dag of nacht jouw beste kant kunt vastleggen.

Samsung Galaxy A51 Batterij

Blijf langer verbonden met de grote 4000 mAh-batterij van de Samsung Galaxy A51. Of je nu je tijd besteedt aan het kijken naar tv-boxen, het spelen van grafisch zware videogames of gewoon surfen op sociale media, je krijgt meer entertainment na elke lading. Wanneer het tijd is om je telefoon op te laden, kun je profiteren van de snellaadmogelijkheden van 15 W, zodat je binnen de kortste keren weer aan de slag kunt. Deze handige functie zorgt ervoor dat je nooit te lang zonder je telefoon zit als je onderweg bent.

Samsung Galaxy A51-functionaliteiten

Beveiliging staat voorop bij de Samsung Galaxy A51, die je de keuze biedt uit biometrische sensoren. Of je nu kiest voor de vingerafdrukscanner op het scherm of de gezichtsherkenningsfunctie gebruikt dit is erg gaaf. Je hebt ook toegang tot het ecosysteem van apps en services van Samsung, zoals Samsung Pay, Samsung Health en de intelligente persoonlijke assistent van Bixby. Als je meer ruimte nodig hebt om al je apps, foto’s en andere media op te slaan, verhoog je je ingebouwde opslagruimte tot 512 GB via MicroSD-compatibiliteit.