Meteen naar de inhoud

Over Abonnement24.nl

Op Abonnement 24 vergelijken we de goedkoopste smartphone abonnementen, goedkoop internet, tv en bellen. Met het team van Abonnement 24 stellen wen met de grootste zorg onze vergelijking samen voor onze bezoekers. Ondanks dat goedkope smartphone aanbiedingen inclusief per week verschillen, zorgen we voor de beste deals vindbaar op internet bij gerenommeerde aanbieders, providers en webshops. Dit bespaart bezoekers van Abonnement 24 een zee van tijd omdat het veel tijd kost om een juiste keuze te maken in de verschillende abonnementen met de juiste smartphones of goedkoop internet, tv en bellen vergelijken. Volg ons ook op Facebook voor deals!

Vergelijk ook al onze andere smartphone aanbiedingen:

Vergelijk alle deals ►


Vergelijk ook goedkoop internet, tv en bellen:

Vergelijk alle deals ►


Wie is Abonnement 24?

Abonnement 24 is gelanceerd in 2020 omdat we een kans zien om consumenten nog beter van dienst te zijn dan andere vergelijkingswebsites. Onze ambitie is om uit tot groeien tot een van de meest geliefde prijsvergelijkingswebsites in Nederland.  We bieden een vergelijking van de prijs, dekking en kenmerken van, breedband- en gsm-pakketten. We adviseren je niet en tegelijkertijd bieden e duidelijke informatie zodat je goed door kunt gaan met het kopen van een product dat aan jouw behoeften voldoet.

Welke producten en diensten biedt Abonnement 24?

We weten dat het zoeken naar goede aanbiedingen op het gebied van smartphones inclusief abonnementen, internet, tv en bellen lastig is en waar je niet eindeloos tijd aan wiltt besteden, dus Abonnement 24 het uitzoekwerk voor je doen. We verbeteren onze service voortdurend om de kleine dingen toe te voegen die het gebruik van Abonnement24 zo snel en gemakkelijk mogelijk maken.

Abonnement 24 vergelijkt op dit moment de volgende producten en diensten:

  • Internet, TV en bellen incl. Breedbandpakketten
  • Gsm-pakketten, smartphones inclusief abonnement.

Hoe verdient Abonnement 24 geld?

We verdienen geld wanneer we onze klanten een nieuwe deal vinden voor hun internet, tv en bellen. Elke keer dat iemand bijvoorbeeld een product koopt of zijn abonnement verandert, nadat een bezoeker een nieuwe aanbieders via ons heeft gevonden, krijgen we een vergoeding betaald. De service is gratis te gebruiken en de vergoeding die we ontvangen heeft geen invloed op de manier waarop we de producten vergelijken. Wij bestellen voor u altijd resultaten van de laagste tot de hoogste prijs. Dat is immers goed voor jou en voor ons.

Met wie werkt Abonnement 24 samen?

We werken samen met de meeste Nederlandse aanbieders om geweldige deals voor jou te vinden. Onze zoekopdrachten omvatten niet elke afzonderlijke aanbieder op de markt – een zeer klein aantal meldt zich af voor alle vergelijkingssites of sommige van de diensten die we aanbieden en andere voldoen niet aan de strikte partnercriteria die we gebruiken om onze klanten te beschermen.

Voor de vergelijking van tarieven voor mobiele abonnementen, internet, tv en bellen we samen met de meeste energieleveranciers die u via ons kunt omschakelen. We geven klanten ook de mogelijkheid om een ​​bredere kijk op de markt te zien. Sommige aanbieders kiezen er bijvoorbeeld voor om hun aanbiedingen niet beschikbaar te stellen via vergelijkingssites. Daarom kunnen we je niet altijd alle tarieven tonen van iedere aanbieder.

Kan ik de resultaten die Abonnement 24 vertrouwen?

Bescherming van gegevens is voor ons van het grootste belang. We streven er voortdurend naar om ervoor te zorgen dat indien je gegevens die je ons verstrekt, veilig zijn. Je kunt dus de resultaten van een brede selectie van aanbieders vergelijken, en jouw keuze wordt aan onze partners digitaal en anoniem doorgegeven, zodat we kunnen meten of een bezoeker een bestelling doet. In de vergelijkers geven we de resultaten weer, bijv. gerangschikt op laagste prijs en ook met een samenvatting van de belangrijkste kenmerken.