Meteen naar de inhoud

Welke iPhone kopen? Bekijk de beste iPhone prijs-kwaliteit die bij jou past

Welke iPhone past bij mij? Je vraagt je dus af welke iPhone je moet kopen. Apple heeft meer opties dan ooit, van de iPhone 13 Pro Max tot de iPhone SE. Wat is de beste iPhone en beste iPhone prijs-kwaliteit? Welke iPhone kopen: de iPhone SE, 11, iPhone 12, 13 of 13 Pro?

Apple heeft vier nieuwe iPhone 13-modellen geïntroduceerd en is gestopt met de verkoop van de iPhone XR, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. We kunnen zeggen dat de iPhone 13 Pro Max de beste iPhone is die je kunt kopen. Het is een bijna perfecte telefoon dankzij de geweldige camera’s, het display en de lange batterijduur. Apple biedt momenteel zeven verschillende iPhone-modellen aan, waaronder vier die alleen al in het afgelopen jaar zijn gelanceerd. Er is een iPhone die werkt met vrijwel elke grote telefoonmaatschappij. Welke iPhone past bij mij en watbeste iPhone prijs-kwaliteit? Lees het hier.

Welke iPhone kopen? De beste iPhones voor ieder budget. Je vraagt je dus af welke iPhone je moet kopen. Apple heeft meer opties dan ooit, van de iPhone 13 Pro Max tot de iPhone SE. Wat is de beste iPhone? De iPhone SE, 11, iPhone 12, 13 of 13 Pro?
Welke iPhone kopen 2021? De beste iPhones voor ieder budget.
Je vraagt je dus af welke iPhone je moet kopen. Apple heeft meer opties dan ooit, van de iPhone 13 Pro Max tot de iPhone SE. Wat is de beste iPhone? De iPhone SE, 11, iPhone 12, 13 of 13 Pro? Bekijk de beste iPhone prijs-kwaliteit die bij jou past.

De Top 10 beste iPhones om te kopen op dit moment:

 1. iPhone 13 Pro Max 
  • De beste iPhone die je kunt kopen
 2. iPhone 13 
  • De beste iPhone voor de meeste mensen met een groot budget
 3. iPhone 13 Pro
  •  De beste eigenschappen van de iPhone 13 Pro Max
 4. iPhone 13 mini 
  • De beste compacte iPhone
 5. iPhone 12 Pro 
  • Op twee meest favoriete iPhone
 6. iPhone 12 mini 
  • Nog steeds een goede compacte iPhone
 7. iPhone 12 
  • Top  iPhone-functies voor een lagere prijs. De beste iPhone prijs-kwaliteit.
 8. iPhone 12 Pro Max 
  • De beste iPhone vanwege de technische specificaties
 9. iPhone 11 
  • Het beste iPhone-koopje
 10. iPhone SE 2020 
  • De goedkoopste nieuwe iPhone

Welke iPhone kopen: De beste goedkoopste iPhone-deal is de Apple iPhone SE (2020)

De 2020 iPhone SE is laag in prijs, maar was uitgerust met dezelfde A13-processor als de topklasse iPhone 11 Pro van dat jaar. Je kunt vrijwel elke app en de meeste games prima gebruiken. Als je een fan bent van de oudere telefoons van Apple, is dit de enige iPhone die je nu kunt kopen die bij dat ontwerp blijft: dikke randen, een home-knop en Touch ID voor veilige ontgrendeling. Het heeft ook enkele moderne updates, zoals draadloos opladen, en je krijgt een solide camera met één lens. Helaas heeft deze iPhone geen koptelefoonaansluiting.

Welke iPhone kopen: De beste iPhone voor de meeste mensen is de iPhone 12. De iPhone 12 is de beste iPhone prijs-kwaliteit.

Met ondersteuning voor 5G markeert de iPhone 12 het begin van een nieuwe generatie iPhone. Van de vier telefoons in de iPhone 12-serie van Apple wordt de plek van de reguliere 12 een beetje overschaduwd door de verschillende versies. Als je goed kijkt zul je je zien dat het in feite de iPhone 12 Pro is met een prijsverlaging. De iPhone 12 en de iPhone 12 Pro hebben hetzelfde ontwerp, hetzelfde beeldscherm, dezelfde snelle A14 Bionic-chip, dezelfde 5G-ondersteuning, dezelfde ondersteuning voor MagSafe-opladen, dezelfde selfie, brede en ultrabrede camera’s.

Welke iPhone kopen: Technisch is de allerbeste iPhone, de iPhone 13 en de Pro Max. Alleen is de iPhone 13 niet de goedkoopste iPhone.

De iPhone 13 is voor de meeste mensen technisch de beste iPhone. Dit jaar heeft Apple een paar functies van de Pro-modellen geïntroduceerd, zoals sensor-shift-stabilisatie op de hoofdcamera om je trillende handen te corrigeren, een 128 gigabyte basisopslag in plaats van de schamele 64 die het eerder bood. Ook het 6,1-inch OLED-scherm heeft precies het goede formaat. Een van de beste nieuwe toevoegingen is de Cinematic-modus, die de portretmodus combineert met video en een wazig effect rond uw onderwerp toevoegt. Over het algemeen zijn de camera’s verbeterd. De groothoeklens en ultragroothoeklens nemen scherpere en helderdere nachtopnamen.

De levensduur van de batterij is beter, gaat gemakkelijk een hele dag mee en soms bij intensief gebruik, en de A15 Bionic-chip die hem aandrijft, is niet traag. De iPhone 13 is IP68 waterbestendig, heeft 5G en behoudt het MagSafe-accessoiresysteem van zijn voorganger.

Nog steeds geweldige iPhones. Welke iPhone past bij mij?

Als je niet de nieuwste en beste iPhone nodig hebt, maar je wilt geen gebruikte kopen, dan heeft Apple dit jaar drie andere keuzes voor je: de iPhone 12, iPhone 12 Mini en iPhone 11. de Mini, waarmee je dubbel zoveel opslagruimte, mooiere camera’s en een iets betere levensduur van de batterij krijgt. Dat laatste punt is belangrijk, aangezien de batterijduur van de originele Mini echt matig was.

De iPhone 11 de goede plek om een ​​redelijke prijs te hebben voor wat je krijgt. De A13 Bionic-processor aan de binnenkant is krachtig genoeg, de hoofdcamera ondersteunt de nachtmodus en je krijgt nog steeds een ultrawide voor enige veelzijdigheid. Er is geen OLED, het heeft geen platte randen of 5G, maar je krijgt IP68 waterbestendigheid en draadloos opladen, en de batterij gaat ongeveer een volledige dag mee. We hebben ook een paar case-aanbevelingen.