Meteen naar de inhoud

Wat is het goedkoopste iPhone XS of iPhone XS MAX abonnement? Bekijk dé goedkope iPhone XS of iPhone XS MAX abonnementen van Nederland. Wat zijn de beste deals met de laagste prijs in oktober?

Goedkoopste iPhone XS abonnement of goedkoopste iPhone XS MAX abonnement nodig?

De top 5: het goedkoopste iPhone XS abonnement.

1. Apple iPhone XsBen1 GB Data200 sms/min.2 jaar32,–Per maandZIE DEAL ►
2. Apple iPhone XsHollands Nieuwe2 GB Data2000 sms/min.2 jaar32,50Per maandZIE DEAL ►
3. Apple iPhone XsT-Mobile1 GB Data120 sms/min.2 jaar28,50Per maandZIE DEAL ►
4. Apple iPhone XsVodafone1,5 GB Data150 sms/min.2 jaar28,50Per maandZIE DEAL ►
5. Apple iPhone XsKPN4 GB Data150 sms/min.2 jaar33,50Per maandZIE DEAL ►

De iPhone XS werd voor het eerst geïntroduceerd in september 2018 en was de duurste iPhone die Apple ooit heeft uitgebracht. De Apple iPhone had een startprijs van $ 999 voor het 64 GB-model en ging tot $ 1.349 voor de 512 GB-versie. De iPhone XS Max met een grotere maat was nog duurder, beginnend bij $ 1.099 voor 64 GB en oplopend tot zelfs $ 1.449 voor 512 GB. Het is duidelijk waarom iedereen graag wat wil besparen op die kostbare apparaten. Hoewel de iPhone XS niet langer te koop is op de website van Apple, kun je nog steeds deals vinden. Om je te helpen de beste aanbieding te krijgen, hebben we de beste iPhone XS-deals en prijzen vermeld die momenteel beschikbaar zijn. We hebben ook de aanbiedingen van retailers vermeld, zodat je de beste abonnement en de beste prijs kunt kiezen.

Wat is het goedkoopste iPhone XS of iPhone XS MAX abonnement_ Bekijk dé goedkope iPhone XS of iPhone XS MAX abonnementen van Nederland.
Wat is het goedkoopste iPhone XS of iPhone XS MAX abonnement? Bekijk dé goedkope iPhone XS of iPhone XS MAX abonnementen van Nederland.

Vergelijk ook al onze andere smartphone aanbiedingen:

Het zijn misschien niet langer de nieuwste smartphones van Apple, maar de iPhone XS en iPhone XS Max zijn nog steeds twee van de beste iPhones die je kunt kopen. Nu ze meer dan een jaar oud zijn, zien we een aantal uitstekende iPhone XS-deals en iPhone XS Max-deals. Hier is een overzicht van de beste iPhone XS-deals en iPhone XS Max-deals die je nu kunt kopen. Op zoek naar deals voor andere modellen? Bekijk onze dekking voor iPhone-deals voor de beste kortingen op alle modellen of onze beste pagina met Apple-deals voor kortingen op alles wat met Apple te maken heeft.

Apple iPhone XS Max in een oogopslag:

  • Helder 6,5-inch OLED-scherm is het grootst op elke iPhone.
  • Sneller en krachtiger, met verbeterde gezichtsbeveiliging.
  • Geavanceerdere portret cameramodus dan iPhone X.
  • 6.5 “OLED-scherm: Resolutie van 2688×1242.
  • 12 MP dubbele camera’s: Instelbaar ‘bokeh’-effect voor portretfoto’s.
  • Tot 25 uur gesprekstijd: Snel opladen mogelijk.
  • Beveiliging van gezichtsherkenning: Sneller en veiliger dan iPhone X.